2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 31 پست
بخدا بغض داره خفم میکنه دوست دارم الان برگردیم شوهرم خوابه

یکم تحمل کن عزیزم فردا ک اومدی خونه. باهاش تماس بگیر 

خیلی محترمانه بهش بگو 

اگرم شوهرت آدم منطقی هستش قبلش خیلی آروم ب شوهرتم بگو میخام ب مامان زنگ بزنم و بگم من مالک تو نشدم و فقط دارم باهات زندگی میکنم مگه ب بردگی بردمت 

بعدم بگو چون باباجون عصبانی شد و بهت گفت زبون نفهم من نخاستم ادامه بدم تو دلم گفتم فردا با مامان تماس بگیرم 

بگو ترجیح میدم من شخصا رفت و آمدمو خیلی کمتر کنم ولی تو کم نکن و ب پدر و مادرت همیشه سر بزن چون من فکر میکردم مثل دخترشون منو میذونن اما اللن فهمیدم منو کسی میدونن ک اومده از خونشون بچشونو برده 

بهتره بخاطر حرمتا رفت و آمدم کم بشه میترسم سری بعد بالخره منم چیزی بگم و ب بزرگتریشون بربخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث مدال نیست بحث دل شکستنه میتونستن با لحن بهتری بگن نه عزیزه برامون نه که بخوان بزنن در گوشم

یبار گفتن نه دیگه. دوباره تکرار کردن نداشت که. حرف شماهم همینقدر برای اونها ناراحت کننده بوده. یه طرفه نگاه نکنید که. 

سلام😊 
من تصور کردم پسرمو اینهمه بفرستم کلاس و زحمت و اینا مدال بگیره بزنم ب دیوار ذوق کنم بعدا زنش بیاد ...

به زور نبردم که اجازه گرفتم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

سلام گلم مادرشوهر ها از ازل تا ابد کرم دارن جدیدا پدرشوهرها هم باهاشون همراه شدن، حتما حتما نار ...

والا مادرشوهر من انقد مهربون بود ک خدا میدونه 

ولی از دستش دختراش در امان نبودیم ما عروسا 

نمیدوتم دخاراش ب کی رفته بودن 

یکم تحمل کن عزیزم فردا ک اومدی خونه. باهاش تماس بگیر  خیلی محترمانه بهش بگو  اگرم شوهرت ...

چقدر شما از کاه کوه میسازی . اینهمه داستان نداره که. یه چی گفته اونها ناراحت شدن یه چی هم شنیده ، تمام. برو بیا بگو زنگ بزن بزار وردار. اخرشم طلاق بگیر برو دور از جون. توی زندگی خودت هم انقدر سختگیر نباش بابا.

سلام😊 
من تصور کردم پسرمو اینهمه بفرستم کلاس و زحمت و اینا مدال بگیره بزنم ب دیوار ذوق کنم بعدا زنش بیاد ...

بفرما و بشین و بتمرگ یه معنی میده 

حالا زنش بوده خواسته یا برای جلب توجه یا بگه مدال شوهرم برام مهمه چیزی گفته حرفی زده 

آدم جوان حرف زدنش معمولا از احساسه تا منطق اما کسیکه سنی ازش گذشته باید رفتارش و حرف زدنش مطابق سنش باشه

بفرما و بشین و بتمرگ یه معنی میده  حالا زنش بوده خواسته یا برای جلب توجه یا بگه مدال شوهرم برا ...

این حرفشون تا ته ذاتشونو نشون داد من فکر میکردم مثل دختر نداشتشونم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

این حرفشون تا ته ذاتشونو نشون داد من فکر میکردم مثل دختر نداشتشونم

البته گاهی آدمها از جایی یا چیزی ناراحتن و نمیتونن روی حرف زدنشون کنترل داشته باشن،بنظرم تنها نکته بدی که داشتن دزدیدن پسرمون بود، حالا چیزی توی دلشونه بهت نمیگن و تلمبار شده، یا جدیدا پسرشون بهشون کمتر زنگ میزنه یا میره، در کل حرفشون اصلا خوب نبود و هرکسی باشه بهش بر میخوره

چقدر شما از کاه کوه میسازی . اینهمه داستان نداره که. یه چی گفته اونها ناراحت شدن یه چی هم شنیده ، تم ...

چقد شما بزرگواری 

حالا ایشالا ب خودت ک چارتا درشت گفتن شما حتما کوه نساز و از بزرگواریت خرج کن

چقد شما بزرگواری  حالا ایشالا ب خودت ک چارتا درشت گفتن شما حتما کوه نساز و از بزرگواریت خرج کن

نه من بزرگوار نیستم اتفاقا اما سعیم رو میکنم فتنه هم نباشم 

سلام😊 
بحث مدال نیست بحث دل شکستنه میتونستن با لحن بهتری بگن نه عزیزه برامون نه که بخوان بزنن در گوشم

چه بزرگش کدی بزنن در گوشم! تو اگه انقد ملاحظه گری خودت نمیگفتی مدال ببرم

شوهر توعه پسر اوناست فکر کردی همه چیزش مال توعه

خیلی رفتارت زشته