2777
2789
عنوان

دلم شکست

786 بازدید | 31 پست

خونه مادرشوهرمم شوهرم زمان مجردیش مدال طلا گرفته اینا زدن به دیوارشون به شوهرم گفتم مدالتو ببریم خونمون پدرشوهرم با یه اخم خیلی بدی بهم گفت نخیر بزار سر جاش مادرشوهرمم گفت خود پسرمو که بردی عکساشم بردی میخوای مدالشم ببری؟ در حالی که کلا دو تا عکس بهم دادن اونم خودشون دادن بهم از همسرم. بعد شوهرم گفت میبرم مدالمو باباش گفت عجب ادم زبون نفهمی هستیا به در گفت که دیوار بشنوه چون من اول گفتم ببریمش. خیلی دلم شکست از رفتارشون تاحالا ندیده بودم اینجوری باهام حرف بزنن 

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خب عزیزم بزار همونجا بمونه اون مدال برای پدرومادرش یه جور حس قشنگ که کار پسر منه گرفتن این مدال به پدرشوهر ومادرشوهرت القا میکنه حس شوق و یادآور خاطرات قهرمانی همسر شما برای اوناست ،گلم تو مدال اصلی رو که شوهرت رو داری خودتو الکی ناراحت نکن عزیزم😊😊

خب عزیزم بزار همونجا بمونه اون مدال برای پدرومادرش یه جور حس قشنگ که کار پسر منه گرفتن این مدال به پ ...

بغضم گرفته اخه یه مدال ارزش داره اینجوری دل بشکنن؟ من همیشه احترامشونو دارم عین پدر مادر خودم فقط میدونم بدجوری دل شکستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بش بگو مادر من پسرت مگه دوسالشه ک من اومدم و بردمش ازت ؟؟؟؟

بعدم بگو اگه اینجور حساب کنی همه زنا یه پسر بردن یه روزی خودتم باباجونو از خونوادش بردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدم بگو میخای با پسرت صحبت کنم بیارمش برات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اگه موقعیتش نیست فردا بش زنگ بزن بگو جلوی بابا نخاستم حرف بزنم بخاطر احتراما اما من چیزی ازتون نبردم اگرم چیزی بردم بیاین وردارین ببرین 

بعدم بگو مگه من چ منظوری داشتم اگر پسرتو برده بودم خب نباید پسرت هی بهت سر میزد 

اما ترجیح میدم کمتر بیام حالا ک منو تو خانواده آدمی میبینی ک اومدم بچتو بردم 

اما سعی میکنم پسرتو هر هفته بفرستم پیشت ک نگی بردمش 

بعدم بگو اگر عکسی چیزی بهم دادین خب خودتون دادین منم ذوق داشتم ک یه عکس از بچگی شوهرم دیدم . اونا هم هست اگه لازمتونه من از روشون چاپ میکنم برا خودم و عکسو پس میدم . با خنده بگو صاحاب عکسم اگه میخای پس میدم 

چقد حرفای زشتی بهت زدن بخدا منم دلم گرفت

خب بش بگو مادر من پسرت مگه دوسالشه ک من اومدم و بردمش ازت ؟؟؟؟ بعدم بگو اگه اینجور حساب کنی همه زنا ...

بخدا بغض داره خفم میکنه دوست دارم الان برگردیم شوهرم خوابه

بغضم گرفته اخه یه مدال ارزش داره اینجوری دل بشکنن؟ من همیشه احترامشونو دارم عین پدر مادر خودم فقط می ...

زبون نفهمو ک ب شما نگفتن .کااملا مشخصه ب پسرش گفته چرا ب خودت میگیری. بعدم اگه همینجوری گذری گفتنو ادمای خوبین  ولش کن 

parasoo1989@
حالا با مدال روی دیوار چکار داشتی. اونا براشون عزیز بوده که زدن دیگه.گفتن نداشت که. 

بحث مدال نیست بحث دل شکستنه میتونستن با لحن بهتری بگن نه عزیزه برامون نه که بخوان بزنن در گوشم

بغضم گرفته اخه یه مدال ارزش داره اینجوری دل بشکنن؟ من همیشه احترامشونو دارم عین پدر مادر خودم فقط می ...

عزیزم ارزش مادی نداره که بزا دلشون خوش باشه

من‌جات بودم به مادرشوهرم با خنده میگفتم‌مال بد بیخ ریش صاحبش 😁😁😁

🍒دخترم🍒قلب من💚
بحث مدال نیست بحث دل شکستنه میتونستن با لحن بهتری بگن نه عزیزه برامون نه که بخوان بزنن در گوشم

توام خواستنت درست نبوده... مینداختی تو شوخی و خنده...

اما بی خیال شو، حرف حرف میاره... الکی بدترش نکن، مخصوصا وقتی پدرشوهرتم حساسه

سلام گلم مادرشوهر ها از ازل تا ابد کرم دارن جدیدا پدرشوهرها هم باهاشون همراه شدن، حتما حتما ناراحتی ات رو بروز بده یعنی بفهمن لحن حرف زدشون بد بوده حالا یا با توی لک رفتن یا رفت و آمدت رو کمرنگ کن ولی  توی این سن‌ درست نمیشن اصلا فکر نکن میتونی عوضشون کنی فقط رفتار اونا باعث‌نشه رفتارت با شوهرت عوض بشه و این دوتا مساله رو با هم قاطی نکن