2777
2789
عنوان

حدس جنسیت.. 🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
وزنت چه تغییری کرده؟

وزن نکردم حس میکنم لاغر شدم با بعضی لباسام سینه راستمم رگش خیلی برجسته شده

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اسی میشه بعداینکه سونو رفتی بیای بگی جنسیتش چی بود 

اره عزیزم حتما.. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از شیرینی بیزار بودم از بو متنفر بودم غذا یا اب تو یخچال نمیتوردم از فست فود بیزار بودم کلا با هو ...

عزیزمم 😍😍خداحفظس کنه

من از شیرینی بیزار بودم از بو متنفر بودم غذا یا اب تو یخچال نمیتوردم از فست فود بیزار بودم کلا با هو ...

میوه هم عاشق شیب و انگورم 🥺😍

وزن نکردم حس میکنم لاغر شدم با بعضی لباسام سینه راستمم رگش خیلی برجسته شده

من سر پسرم خیلی لاغر شده بودم البته بخاطر این بود که اصلا غذا نمیخوردم اشتها نداشتم بزور یکمی که فشارم نیوفته فقط ولی واسه شما حسم میگه دختره 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من عاشق انارم ونارنگی راستش یادم رفت بگم من دوقلو پسرن پس یاور شدید تر بود

ای جان اخی 😍