یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان حدس جنسیت.. 🤰🏻 141 بازدید | 22 پست الان 11هفتمه..از قرمه سبزی متنفرم.. کلا چیزای شیرین و شکلات دوس دارم.. اوایل بارداری خیلی بالا میاوردم صبا الان خوب شدم فقط گاهی حالت تهوع دارم. تکرر ادرار و ترشح ابکی دارم.. دوس دارم همش بخابم.. میدونم واسه سرگرمیه.. ولی باز بگین 😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/06/28 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 49585 پسر ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4515 من میگم دختره دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
حاج_خانوم_پشمکیان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6210 خالم سر دخترش همش بستني و چيزاي شيرين ميخورد سر پسراش چيزاي ترش پس ميگم دختر هرچه پیش آید،خوش آید
مادرنفسم عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 189 من از شیرینی بیزار بودم از بو متنفر بودم غذا یا اب تو یخچال نمیتوردم از فست فود بیزار بودم کلا با هوا زنده بودم😅همشم استفراق میکردم فقط ترشی دوست داشتم پسر شد
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4515 وزنت چه تغییری کرده؟ دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 مبارکه ان شاا...بسلامتی فارغ بشی دختره مرسی گلم 😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 خالم سر دخترش همش بستني و چيزاي شيرين ميخورد سر پسراش چيزاي ترش پس ميگم دختر منم بستنی قیفی خیلی دوس دارم 😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 یا پسر یا دختر🤣🤣 اونکه اره ولی ادم ذوقشو داره بدونه 🥺😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡