2777
2789
عنوان

عوارض بیهوشی

850 بازدید | 10 پست

هفته پیش عمل بینی داشتم از اون موقع سرگیجه شدید سنگینی سر بی‌حالی شدید و حالت تهوع دارم میدونم از عوارض بیهوشیه‌ ولی چیزی که نگرانم کرده اینه تموم نمیشه هرچقدرم مایعات مصرف میکنم انگار نه انگار .عوارض بعد یه هفته اینقدر زیاده که فقط میتونم بودن حرکت دراز بکشم کاری میتونم بکنم زودتر خوب شم؟

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم شربت آبلیمو بخور و پیاده روی کن

آبلیمو جواب میده؟ پیاده رویی برای بینی تا سه هفته ممنوعه ولی لیمو اکه جواب میده میخورم 

قبل از عمل ازمایش خون ندادی؟  ببین دارو بیهوشی تا الان از بدنت بیرون رفته این حالت هایی که دار ...

دوست عزیز عوارض بیهوشی زیاد توی بدن میمونه من جراحی شکم داشتم تا ۹ ماه عوارض داشتم البته برای بینی تقریبا تا یکماه هست

قبل از عمل ازمایش خون ندادی؟  ببین دارو بیهوشی تا الان از بدنت بیرون رفته این حالت هایی که دار ...

آزمايش دادم برای عمل اوکیه بوده دکتر تایید کرده

دوست عزیز عوارض بیهوشی زیاد توی بدن میمونه من جراحی شکم داشتم تا ۹ ماه عوارض داشتم البته برای بینی ت ...

جدی تا یه ماه 😶‍🌫️