2777
2789
عنوان

عمه بی‌شعور

263 بازدید | 23 پست

بابای من یه عمه داره البته عمه ی ناتنی هستش چون پدربزرگم ناتنی هستش بعد اون روز مادربزرگم خونه اش روضه گرفته بود برگشته به مامانم میگه که آره حسنا (خواهرمه) خیلی خوشگل و بامزه هستش واقعا هم خیلی خوشگل مثل عروسک میمونه بعد به مامانم گفته دختر بزرگت (منو میگه) شبیه هندی هاست مثلا میخواد بگه سیهم ولی من سفیدم اصلا سیاه نیستم پریشب بود بهم گفت منم واقعا ناراحت شدم بغضم گرفت اشکم اومد چون خاله های بابام و دختر عموم اینا همه اونجا بودن شعور نداره حالا به قیافه ی من چیکار داره من نوزاد بودم منو دیده خیلی ساله منو ندیده من دیدمش گفتم ببخشید شما بعدش فهمیدم عمه ی بابامه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا تاپیک ها فقط مختص بچه هاست همه عنوان ها واسه مدرسه از این ناراحت شدن هاست 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خودت جواب خودتو دادی، بیشعوره، چرا ازش توقع شعور داری؟

سیاه نیستی بهت گفته هندی

ته خلاقیتش بوده

آدم سمی زیاده تا یاد نگیری نادیده بگیریشون هی میان سر راهت و با حرفاشون اذیتت میکنن تا بالاخره یاد بگیری نبینی و نشنوی و رها کنی. بعدش خودشون گم میشن

شاید شما اشتباه برداشت کردی منظورش این بوده مثل هنر پیشه های هندی خوشگلی

نه اتفاقا از مامانم پرسیدم گفتم حتما گفته خوشگلم ولی مامانم میگفت نه منظورش این نبوده 

خودت جواب خودتو دادی، بیشعوره، چرا ازش توقع شعور داری؟ سیاه نیستی بهت گفته هندی ته خلاقیتش بوده آ ...

آره دقیقا شعورش رو نشون داده حالا خداروشکر بچه نشنیده چون ناراحت میشد خیلی وابسته به من 

آدم فضوله دیگه  تو به هر حرفی که نباید واکنش نشون بدی

آخه من کلا حساسم از اینایی هستش که دخترش پزشکی قبول شده بود تازه ۲ سال پشت کنکور مونده بود میگف آره فاطمه کنکور قبول شده الان دکتره