2777
2789
عنوان

عمه بی‌شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست

اشکال نداره خودت میگی بیشعور دیگه هم هندیا خوشگلن هم اگه منظورش به سیاهی بوده رنگ پوست تیره زیباست و سفیدی معیار زیبایی نیست اگه اینطوری فکرکنی در انتها حرص نمیخوری و میفهمی که اون تورو زیبا دیده

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه من کلا حساسم از اینایی هستش که دخترش پزشکی قبول شده بود تازه ۲ سال پشت کنکور مونده بود میگف آره ...

خب دخترش زحمت کشید پزشکی قبول شد شاید برای اون با وجود دو سال پشت کنکوری بودن افتخار بزرگیه که میاد میگن ایشونم سنشون بالاست گناه دارن

خب دخترش زحمت کشید پزشکی قبول شد شاید برای اون با وجود دو سال پشت کنکوری بودن افتخار بزرگیه که میاد ...

آره اینو قبول دارم پزشکی واقعا آسون نیست 

ولی بیای پز بدی اینم کار خوبی نیست 

آره اینو قبول دارم پزشکی واقعا آسون نیست  ولی بیای پز بدی اینم کار خوبی نیست

چندبار مگه تکرار کردن که دخترشون پزشکی قبول شده؟ 

منم فکر نمیکنم.گفته باشه شما سیاهی این بنده خدا خواسته تعریف کنه بعد هم میگین عمه پدرتونه خوب سنش ب ...

ببین آخه من خودم اونجا بودم ولی بعدش مادربزرگم صدام کرد دیگه متوجه نشدم ولی مامانم اونجا بود 

آره سن رو هم قبول دارم 

ببین آخه من خودم اونجا بودم ولی بعدش مادربزرگم صدام کرد دیگه متوجه نشدم ولی مامانم اونجا بود  ...

نمیدونم ولی بعضی وقتا مامان.منم میگه فلانی منظورش یه چیز دیگه بود میخواست طعنه بزنه منم قبول نمیکنم و تمام میشه.بعد هم حتی اگه به منظور هم گفته باشه نباید به شما میرسوند همون جا رد میشد ازش .به منم تا حالا شده مستقیم گفتن بچه هات زشتن ولی من میخندم و رد میشم اصلا هم به دل نمی گیرم.عزیزم حساس نباش تا شاد زندگی کنی