2777
2789

کسی ک‌دوسش دارم زود عصبی میشه زودم آروم میشه نمیدونم چیکار کنم خیلی خوبی ها داره با این مورد نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل گریه ،  بعد منم جوابشو میدادم 

حالا مدتهاست آرزو میکنم بمیره راحت بشم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

همسر منم اینطوریه، دوسش دارم، ولی خیلی شده تو عصبانیت دلمو بشکنه، زندگی با همچین آدمی سخته، اگه میتونی جدا شوتا اعصاب خودت آروم بمونه، متاسفانه من خودمم نسبت به قبلم عصبی شدم یعنی میخوام بگم که تاثیر میذاره دیگه

خب خیلی ویژگی های خوب دیگم‌ داره

پس مثل من کلا بیخیال باش حتی اون لحظه یه کلمه هم جوابشو نده من قبلانا زیاد باهاش کل کل میکردم ولی دیگه بیخیال شدم هیچی نمیگم خودش یکم غر میزنه زودم اروم میشه میاد معذرت خواهی

زندگی میکنم با قانون خودم
ببین ادم وقتی یکیو دوس داره بدیاشو نمیبینه یعنی دوس نداره ببینه اگه واقعا خوب بود زود عصبی نمیشد جدی ...

نمیدونم شاید اما واقعا خیلی ویژگی های خوب دیگم داره اینم خودش میگه دست خودم نیس بزار آروم شم بعد از دلت در میارم

سکوت سکوت سکوت.من بعدازیازده سال زندگی تازه فهمیدم بایدسکوت میکردم قبلناجواب میدادم دعوابالامیگرفت اماحالایک ساله  بخاطرپسرم سکوت میکنم ومیخوام آسیب ببینه خودش بعداپشیمون میشه.پسرم یه سالونیمشه دوس دارم هیچ وقت دعوامونونبینه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

پس مثل من کلا بیخیال باش حتی اون لحظه یه کلمه هم جوابشو نده من قبلانا زیاد باهاش کل کل میکردم ولی دی ...

اینی میگه تو عصبانیت هرچی گفتم تو فراموش کن میگه باور کن دست خودم نیس خودش بعدش دیگه ناراحته ک چرا رفتاری کرده ک من اذیت شم