2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردنبند طبی  ویتامین ب۱  مصرف زیاد آب مراجعه به دکتر

دقیقا منم میخواستم همینو بگم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
خواهش میکنم پوزیشن گردنت توی روز هم مهمه حوله گرم یا کیسه آبگرم هم خیلی کمک میکنه

میگم من آب کم میخورم وقتی هم بلندمیشم جلوچشمام سیاهی میره علتش میتونه کم آبی باشه؟چون کم خونی وفقرآهن ندارم فقط قندم لب مرز. مزه آب دوس ندارم چه کنم 

میگم من آب کم میخورم وقتی هم بلندمیشم جلوچشمام سیاهی میره علتش میتونه کم آبی باشه؟چون کم خونی وفقرآه ...

کم آبی خودش تعادل قند رو هم بهم میزنه

لیمو تازه بخر با هر میوه ای که دوست داری داخل یه پارچ آب یا بطری آب برش میوه یا نعنا و لیمو یا همه باهم بنداز بزار بمونه تو یخچال ازون بخور بدنت دهیدراته میشه باید بخوری

میتونی آبلیمو یا هر میوه ای بندازی داخلش من حتی زنجبیل میریزم یکمی 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اگر تهرانین کلینیک سینوهه تو شریعتی عالی من واقعا نتیجه دیدم از کارشون درمانشون با استفاده از روش های نوین هست و بدون عمل جراحی پیشنهاد میکنم قبل از اینکه عمل کنید حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

پیج اینستاشون

اینم آدرس سایتشون

اینم کانال تلگرامشون