2777
2789
عنوان

به همچین دخترایی خیلی حسودی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 24 پست

پدرمنم ارومه ولی اصلا دوستم نداره حتی علنا بهم نشون میداد با رفتاراش جوری قلبم ازش شکسته ک هیچ وقت درست نمیشه حتی اگه بهترین بشه ب قول تو ی خلع دارم تو وجودم هنوزم با این سنم با وجود بچه داشتنم بازم فوری گریم میگیره بغض میکنم از کاراش علنا فرق میزاشت بین من و خواهرام هنوزم همینه اصلا رابطه عاطفی نداریم باهم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم هرچند بعد ازدواجم بهتر شده ولی اصلا دوستش ندارم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
خدا رحمتشون کنه عزیزم نمیدونم من واقعا علارغم تمام اذیت هاش ازش متنفر نیستم ولی گاهی دلم میخواد دست ...

ممنون گلم

ببین خواهر هرچقدر هم که بد باشه پدرته تو سعی کن کنار بیای باهاش اون خودش وقتی ببینه شما تحت نظراتش پیش میرید خسته میشه دیگه از نوع حکمفرمایی قبول داری که چی میگم 😉بعدش رفتارش عوض میشه سعی میکنه جوری که شما میخواید رفتار کنه ببین یچیزی مثل جواب سلام میمونه تو وقتی به کسی بگی سلام اونم بی شک جوابتو میده دیگه اینم همینطوره ،انشالله که خوش و خرم کنار خانواده بسر ببری عزیزم💁‍♀️❤

ز من آن که صبر جوید ز دلم خبر ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرمنم ارومه ولی اصلا دوستم نداره حتی علنا بهم نشون میداد با رفتاراش جوری قلبم ازش شکسته ک هیچ وقت د ...

بعضیا کلا اخلاقشون سرده من حتی میتونم با اینم کنار بیام ولی انقدر بابای من عصبی و بددهنه من هرروز منتظرم ابروم بره دیگه یه جوریه که بیرون جرئت نمیکنم دهنمو وا کنم اصلا براش مهم نیست کجا و تو چه موقعیتیه! به شدتم خودشیفتس فقط خودش مهمه براش

اره عزیزم درسته میدونم نباید اصلا مقایسه کنم زندگیمو با بقیه ولی گاهی نمیشه انقدر که تو خو ...

عزیزم 

کاملا درست میگین 

اما باور کنین اگر انسانی درونش رو سرشار از خدا کنه 

تمام نیاز های روحی شو میتونه التیام بده 

البته اینکه حق شماست محترم واقع بشید و بهتون محبت کنن یک حق مسلم هست اما چه میشه کرد 

این زندگی شماست و این شرایط رو کس دیگه ای هم میتونست داشته باشه و همین الان افراد زیادی هستن که این شرایط رو دارن 

پس نباید زندگی کنن ، نباید شاد باشن ! 

معلومه که نباید خودتون رو ببازید 

به خدا توکل کنین و ازش کمک بخواین ان شاءالله در آینده زندگی تون تغیرات مثبتی می‌کنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ممنون گلم ببین خواهر هرچقدر هم که بد باشه پدرته تو سعی کن کنار بیای باهاش اون خودش وقتی ببینه شما ت ...

مرسی عزیزم ایشالله همه چی برا شما هم خوب پیش بره ایشالله که خیره

بعضیا کلا اخلاقشون سرده من حتی میتونم با اینم کنار بیام ولی انقدر بابای من عصبی و بددهنه من هرروز من ...

بابای من سرد نیست با اون یکی خواهرهام خیلی خوبه فقط ب من اینطوریه ازبچگی فرق میزاشت منو دوست نداشت هیچ وقت یادم نمیاد بابام ب روم خندیده باشه حتی چ برسه ب محبت .ی بار بچه بودم همیشه من میرفتم درو باز میکردم براش بهش سلام دادم چنان اخمی کرد بهم ی جور با نفرت انگار اب جوش ریختن سرم انقدر دلم شکست ک هنوزم با یاداوریش گریم میگیره از خودم خجالت زده شدم اخه مگه چیکار کرده بودم من ی بچه الان باهام میخنده حرف میزنه اما انگار بینمون دیوار هست من اصلا نمیتونم دوستش داشته باشم خیلی سردم نسبت بهش 

بابای من سرد نیست با اون یکی خواهرهام خیلی خوبه فقط ب من اینطوریه ازبچگی فرق میزاشت منو دوست نداشت ه ...

عزیزم🥺 بیا بغلم ایشالله خدا یکیو سر راهت قرار بده که اون عشقی که از پدرت نگرفتی و چندبرابرشو بهت بده❤️

عزیزم🥺 بیا بغلم ایشالله خدا یکیو سر راهت قرار بده که اون عشقی که از پدرت نگرفتی و چندبرابرشو بهت بد ...

اتفاقا شوهرم صد برابر بدتر از پدرم شد .تو تاپیک بغلی نوشته بودن بزرگترین حسترت زندگیتون چیه نوشتم کمبود محبت من از نظر مالی پیشرفت کردم ولی خلع محبت همیشه دارم از بچگی چ خانوادم چ شوهرم چ اطرافیان