2777
2789
عنوان

به همچین دخترایی خیلی حسودی میکنم

338 بازدید | 24 پست

من ادم حسودی نیستم ولی من تو زندگیم یه خلا و کمبود خیلی بزرگ دارم اونم بابامه همیشه عصبیه دعوا میکنه فحش میده داد میزنه اصلا رعایت حال ادمو نمیکنه چه بیرون چه خونه همیشه حرف حرف خودشه این اعتقاد و داره چون من دخترشم باید همیشه حرف حرف اون باشه مثل یه ربات.. ولی از یه طرف دخترایی میبینم که پدرشون ارومن یا خیلی حمایتشون میکنن و باهم رفیقن خیلی حسرت میکشم و حسودی میکنم😞 میدونم باید این موضوع رو بپذیرم ولی گاهی نمیشه خیلی تو خودم میریزم کسی بوده با این شرایط من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم منم این کمبود از نوع پدر رو بشدت داشتم و الآنم با یک بچه دارم 

پدر من حکم یه غریبه رو برامون داره هنوز نتونستیم منو داداشم باعاش ارتباط پدر فرزندی بگیریم‌‌.در حقمون خیییییلی کوتاهی ها کرد خیییییلی ینی اگه بگم کسی باورش نمیشه.عاطفی که هیییچی ،مالی هم همه اموالش رو زد به نام برادر ناتنی هام هیچی به ما نداد ،اونا انداختنش بیرون از خونه شون با سه شام اومد خونه ما ولی بازم نامرده و عذاب میده همه مون رو 

هیچوقت نبخشیدمش و نمیبخشمش.

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش پدر من بود و این رفتار ها رو با من میکرد بخدا دیگه چیزی نمیخواستم فقط کاش بود قدرش رو بدون سایش مستدام 

ببین خوب دیگه این عادیه که اعصای خانوادمون رو میشناسیم پس تو هن سعی کن باب میل بابات پیش بری تا خورش یکم زده بشه که همچی بر نظر اون داره پیش میره یه چندروزی رو اینجور بدون اینکه کسی بهت بگه خودت انجام بده خوب میشه 

ز من آن که صبر جوید ز دلم خبر ندارد...

عزیزم شرایط شما قابل درکه 

اما حسادت یا حسرت فقط شما رو آسیب میزنه

نباید حسادت کنین اینو خودتون میدونین

اما علت اینکه باز حسادت میکنین این هست که نتونستید جایگزین پیدا کنین براش 

درحالی که اگر به حرفای قشنگ خدا توی قرآن پناه ببرید و نماز بخونین و باهاش از نیاز تون بگین 

میتونین اون رابطه زیبا رو که بین شما و خداست جایگزین تمام رابطه های دنیوی کنین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

ای بابا من 2تا خواهر دارم  و یه برادر...دختر اول خونه خواهرا مجردن .اینقدر با اونا خوبه ولی من تا وقتی مجرد بودم اذیت کرد عروس شدم که از دستش راحت بشم  ولی اذیت هاش بیشتر شد همش میگم خدا ازش نگذره فقط آماده با من بجنگه .دوستم نداره....شوهرم هم فهمیده و واقعا شرایط بدیه....

بله عزیزم منم این کمبود از نوع پدر رو بشدت داشتم و الآنم با یک بچه دارم  پدر من حکم یه غریبه ر ...

واقعا نمیتونم بفهمم چجوری دلشون میاد ما بچشونیم بهشون نیاز داریم😔

کاش پدر من بود و این رفتار ها رو با من میکرد بخدا دیگه چیزی نمیخواستم فقط کاش بود قدرش رو بدون سایش ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

نمیدونم من واقعا علارغم تمام اذیت هاش ازش متنفر نیستم ولی گاهی دلم میخواد دست مامانمو بردارم فرار کنیم مغزم اینهمه استرس و اذیت و نمیکشه

عزیزم شرایط شما قابل درکه  اما حسادت یا حسرت فقط شما رو آسیب میزنه نباید حسادت کنین اینو خودت ...

اره عزیزم درسته میدونم نباید اصلا مقایسه کنم زندگیمو با بقیه ولی گاهی نمیشه انقدر که تو خودم میریزم این کمبود رو💔 و کسی نمیتونه پرش کنه حتی مادرم چون هرکدوم جای خودشون رو‌دارن