2777
2789
عنوان

دنبال کارم

2181 بازدید | 185 پست

سلام بچه ها خیلی دوست دارم کاری داشته باشم و دستم تو جیب خودم باشه . شما کاری پیشنهاددی برام ندارید? کار اینترنی مثلا 

و اینکه نظرتون درمورد شمع سازی چیه? بنظرتون درامدش خوبه فروشی خواهم داشت? چون اگه خوبه برم یادبگیرم 

عزیرم من سه تا کلیکی سراغ دارم کار کردن باهاشونم راحته از سایت بازدید میکنی بابت مبلغ میگیری کلا 20دقیقه در روز درامدش هم 150هزار تومنه 

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

"https://buxnext.com/?ref=sahargoodarzi

"https://buxpin.com/?ref=sahargoodarzi

https://mitrarank.ir/reagent/138502

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیرم من سه تا کلیکی سراغ دارم کار کردن باهاشونم راحته از سایت بازدید میکنی بابت مبلغ میگیری کلا 20د ...

جدی میگی؟

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
عزیرم من سه تا کلیکی سراغ دارم کار کردن باهاشونم راحته از سایت بازدید میکنی بابت مبلغ میگیری کلا 20د ...

جدی? میشه بیشتر توضیح بدید

Nikola369tesla_369@

این ایدی تلگراممه . اگه میشه پیام بدید یا اگه ایدی دارید تا من پیام بدم 

جدی میگی؟

اره عزیزم 

جدی? میشه بیشتر توضیح بدید Nikola369tesla_369@ این ایدی تلگراممه . اگه میشه پیام بدید یا اگه ...

عزیزم تل ندارم هر جا مشکلی داشتی عکس بده راهنماییت کنم.هر سوالی داشتی همین جا بپرس چون نمیتونم از این صفحه برم بیرون

عزیزم تل ندارم هر جا مشکلی داشتی عکس بده راهنماییت کنم.هر سوالی داشتی همین جا بپرس چون نمیتونم از ای ...

اها باشه چون گفتم راهنماییم کنید . روبیکا هم دارم . باشه مشکلی نیست

دوتای اول ابی نشده نمیتونم برم داخل 

یکی یکی کپی کن تو سرچ گوگل

سلام من رفتم داخل لینک سومی فقط میشه مراحلش رو بگید باید چیکار کنم اول ? 

اگه میتونی ویدیوش رو تو اپارات نگاه بنداز خیلی خوبه .خب بعد ثبت نام ورود بزن روی سه خط پایین صفحه کلیک کن گزینه کسب درامد شخصی رو بزن بازدید دستی و سرچ گوگل صبح و عصر و 12شب به بعد شارژ میشه هربارم تقریلا 2سه تا دونه س تو قسمت راهنمای هر بخش توضیح داده باید چکار کنی .اما درمورد بازدید خودکار سعی کن بسته شبانه بگیری چون تقریبا مصرف نتش بالا هستش .بکی دیگه هم داده انجام وظایف کوچیک اونام رو کامل توضیح داده باید چکار کنی گزینه اخرم پیام تبلیغاتی میاد که ماهانه ست و همیشگی نیست

دوتای اول ابی نشده نمیتونم برم داخل 

عزیز کپی کن تو سرچ گوگل .بعد ثبت نام ورود بزن تو پایین ترین قسمت سایت سمت راست اموزش رو بزن بعد کسب درامد با مشاهده اگهی رو بخون و طبق اون انجام بده اگه چیزی جایی گیر کردی عکس بده

عزیز کپی کن تو سرچ گوگل .بعد ثبت نام ورود بزن تو پایین ترین قسمت سایت سمت راست اموزش رو بزن بعد کسب ...

عکسی که براتون فرستادم مربوط به لینک اوله خواستم ثبت نام کنم اینو میگه