2777
2789
عنوان

رمان خونا

77 بازدید | 5 پست

یه رمان مثل نیلوفر آبی یا ویکار معرفی کنید که مافیایی عاشقانه باشه

غرورت گلومو به هق هق کشیده آدم که قسم خوردشو دق نمیده!////////////گر ستم خوب است آری بر شما هم میرسد/هرچه میخواهی بدی کن وقت ما هم میرسد/از همان دستی که داری بیگمان خواهی گرفت/ترکههایت را بزن چوب خدا هم میرسد

از کجا خوندی این رمان ها رو؟

تلگرام

غرورت گلومو به هق هق کشیده آدم که قسم خوردشو دق نمیده!////////////گر ستم خوب است آری بر شما هم میرسد/هرچه میخواهی بدی کن وقت ما هم میرسد/از همان دستی که داری بیگمان خواهی گرفت/ترکههایت را بزن چوب خدا هم میرسد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رمان فقط جنایی مک فادن🥲بی نظیرنبخش دی رو بخون از هیجان قلبت توی چشمت میزنه😅

رمان جنایی هم میخونم عاشق این ژانرم ولی این جور رمانا رو دلم میخواد کتاب دستم بگیرم نه اینکه از پی دی ای چیزی بخونم