2777
2789
عنوان

دنبال کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 185 پست

نام کاربری فقط انگلیسی باید نوشته بشه

نام و نام خانوادگی بدون فاصله بنویس کلا تو هبچ قسمتی فاصله نزن.بعد ایمیلت باید معتبر باشه

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اپارات چی بزنم بیاره?

اموزش کار با میترا رنک

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

من در باکس نکست ثبت نام کردم . حالا چیکار کنم?

خب قسمت بالای صفحه کسب درامد بعد مشاهده اگهی رو بزن صفحه جدید برات باز میشه 10الی12تا کادر داره روسربرگ یکیشون کلیک کن تا باز بشه بعد قسمت بالا سمت چپ صفحه باز شده یه کادر سفیده که با رنگ سبز شروع به پر شدن میشه صبر کن کامل پربشه یهو محو میشه بعد جای کادر رو 6تا تصویر انیمیشنی میگیره اون تصویری که وارونه شده رو انتخاب کن بعد صبر کن ازت بابت بتزدید تشکر کنه حالا بک بزن و کادر بعدی رو تا اخر به این صورت انجام بده

قسمت بالای صفحه چتد تا گزینه داره کسب درامد رو انتخاب کن 

قسمت بالای صفحه چتد تا گزینه داره کسب درامد رو انتخاب کن 

من توی دو تا سایت اولی عضوم اما الان بیشتر از یک هفته ست که تبلیغ برای دیدن نمیاره.شما می‌دونی چرا،ایراد از سایته؟ دیدن آگهی رو چه میزنم این صفحه میاد

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
من توی دو تا سایت اولی عضوم اما الان بیشتر از یک هفته ست که تبلیغ برای دیدن نمیاره.شما می‌دونی چرا،ا ...

نمیدونم عزیرم برا من تا حالا اینجوری نشده .خروج برن دوباره وارد شو شاید درست شد