2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 151 پست
بذار واضع برات بگم اول می گفت خوشحال میشم دفعه بعد می گفت واای انقدر برا دوستم خوشحال شدم شوهرش بدون ...

خواهرتون نمیدونست، ،مقایسه کردن شوهرش با مرد دیگه

شوهرشو به هم میریزه؟😑😑😑

به نظرم این یکی درس ازسیاست رو جا انداخته

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اون میگه وقتی می خوای با سیاست بدوننت نباید یکجا باشی یه جا نه میگه برا همه باید داشته باشی  خ ...

پس ازکجا اینقدر واضح خبر داری که خواهرت با شوهرش چ رفتاری داره؟؟؟

مگر نه اینکه خودت این کارا رو انجام میدی میگی خواهرم🤭🤗

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه به منم درمورد اعتماد به نفس بگین چیکار کردین؟

بله گلم شما هم لطفا بیاین خصوصی چون توی فضای عمومی نمیگم که سوءتفاهم برای بعضی ها ایجاد نشه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چطوری بهش بفهمونم؟؟  بهش میگم با این کار مشکل ما حل نمیشه بد تر میشه  اما میخواد به بقیه ...

نظر ها وبحثاتونو بزارین برای توخلوتتون وتوجمع اصلا باهاش مخالف نباش وگاها حتی تاییدش کن،

بعد که رفتین خونه بش بگو بدون اینکه حق به جانب باشی وبالحن خوب بهش بگو که مثلا منظورت این بوده ودوست نداری تو جمع باهام لج کنی

وخودتم توجمع احترام شوهرتو داشته باش وباهم هم نظر باشین

چطوری دل شوهر رو میشه به دست آورد 

با احترام توجه،درک،هیچ چیز بیشتر ازتایید وتشویق تاثیر گذار نیست توزندگی وقتی بهت محبت میکنه خیلی خودتو مشتاق نشون بده وخوشحال باش

هیچ موقع چ درکنار همسرت وخانواده اش ازنقطه ضعفای خودت وخانواده ات صحبت نکن

درعوض ازتوانایی هات وخوبی های خانواده ات البته اغراق آمیز هم نه وهمینطور بیخودی هم نشین تعریف کنی جلوی خانواده ی شوهرت اگر حرفش پیش اومد شما هم تعریف کن

اگر ازکسی ایراد گرفتن شما سکوت کن واظهار نظر نکن نگو منم اینجوریم و...

احترام شوهر وخانواده تو داشته باش

به خودت بها بده ،خودتو یه فرد ارزشمند ببین البته خودشیفتگی رو جایگزین نکنی هاااا

به عنوان مثال تو خونه گوشت های خوبو برای شوهرو بچه هات بزاری چیزی موند بعدا برداری برای خودت نه بلکه ارزشی که برای دیگران قائل میشی رو برای خودت ام به همون اندازه قائل شو

نیاز نیست آرایش خیلی غلیط کنی ولی همینکه مرتب باشی،به پوست وهیکلت برسی ظریف باشی کارای خیلی سنگین انجام ند،نظافت ظاهر تو داشته باشی تورابطه ی زناشویی مرتب وتمیز باشی وبرای شوهرت کم نزاری،جوری رفتار نکنی گاها شما هم پیش قدم شو برای رابطه گهگاهی 

حس تامین بده به شوهرت چجوری مرد دوست داره تامین کننده باش وزنچیزیو بخواد مرد براش فراهم کنه البته نحوه ی درخواست چیزی کردن هم مهمه

نباید از کلمات باید برام بخری یا وظیفته یا بخر نباید بالحن تندو دستوری باشه

بلکه با کلمات عزیزم امکانش هست برام بگیری

میشه برام بخری

وای چقدر دلم هوس بستنی کزده

وای جقدرر دلم برا مامانم تنگ شده،کاش میشد برم ببینمش

مکان وزمانشم مهمه

مکان یعنی درزمانیکه شوهر سرکاره ونمیرسه یا حالش خوب نیست یا ازهمه مهم تر توجمع هستین اصلا درست نیست که بگی برام لباس بخر

زمان هم شامل همیناست مثلا آخر برجه وپول کم آوردین یا شوهرت پول نداره که بخره البته درخواستتو ازش نگذر درخواستتو بیان کن مثلا عزیزم من لباس ندارم برای زمستون سردم میشه ولی توقع نداشته باش همون لحظه بگیره صبر کن اگر با این روش درخواست کنی قطعا برات میگیره

واز همه مهم تر درخواست خالصانه کردن

یعنی چی یعنی خیلی صادقانه نیاز کنی تا برات برآورده کنه مثل همون مثال بالا عزیزم من لباس ندارم برای زمستون وسردم میشه سرما میخورم

این بخشی ازسیاست هاست

با احترام توجه،درک،هیچ چیز بیشتر ازتایید وتشویق تاثیر گذار نیست توزندگی وقتی بهت محبت میکنه خیلی خود ...

حتمااااا صوتی های دکتر حبشی راجب حس تامین وشکوه رو گوش کن خیلی بت کمک میکنه

من خانواده م به شدتت بی سیاست بودن بعد با همچین تربیتی وارد یه خانواده ای شدم که به شدتتتتت با سیاست ...

آخر حرفت خیلی عالی بود خانم گل

بنظرمن سیاست یعنی صداقت هنرحرف زدن بفرماوبتمرگ هردویه معنی میده امااونی سیاست داره میدونه کجااستفاده کنه  ازکلمه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بذار واضع برات بگم اول می گفت خوشحال میشم دفعه بعد می گفت واای انقدر برا دوستم خوشحال شدم شوهرش بدون ...

عزیزم من حرفتون رو اشتباه متوجه شدم معذرت میخوام