با احترام توجه،درک،هیچ چیز بیشتر ازتایید وتشویق تاثیر گذار نیست توزندگی وقتی بهت محبت میکنه خیلی خودتو مشتاق نشون بده وخوشحال باش
هیچ موقع چ درکنار همسرت وخانواده اش ازنقطه ضعفای خودت وخانواده ات صحبت نکن
درعوض ازتوانایی هات وخوبی های خانواده ات البته اغراق آمیز هم نه وهمینطور بیخودی هم نشین تعریف کنی جلوی خانواده ی شوهرت اگر حرفش پیش اومد شما هم تعریف کن
اگر ازکسی ایراد گرفتن شما سکوت کن واظهار نظر نکن نگو منم اینجوریم و...
احترام شوهر وخانواده تو داشته باش
به خودت بها بده ،خودتو یه فرد ارزشمند ببین البته خودشیفتگی رو جایگزین نکنی هاااا
به عنوان مثال تو خونه گوشت های خوبو برای شوهرو بچه هات بزاری چیزی موند بعدا برداری برای خودت نه بلکه ارزشی که برای دیگران قائل میشی رو برای خودت ام به همون اندازه قائل شو
نیاز نیست آرایش خیلی غلیط کنی ولی همینکه مرتب باشی،به پوست وهیکلت برسی ظریف باشی کارای خیلی سنگین انجام ند،نظافت ظاهر تو داشته باشی تورابطه ی زناشویی مرتب وتمیز باشی وبرای شوهرت کم نزاری،جوری رفتار نکنی گاها شما هم پیش قدم شو برای رابطه گهگاهی
حس تامین بده به شوهرت چجوری مرد دوست داره تامین کننده باش وزنچیزیو بخواد مرد براش فراهم کنه البته نحوه ی درخواست چیزی کردن هم مهمه
نباید از کلمات باید برام بخری یا وظیفته یا بخر نباید بالحن تندو دستوری باشه
بلکه با کلمات عزیزم امکانش هست برام بگیری
میشه برام بخری
وای چقدر دلم هوس بستنی کزده
وای جقدرر دلم برا مامانم تنگ شده،کاش میشد برم ببینمش
مکان وزمانشم مهمه
مکان یعنی درزمانیکه شوهر سرکاره ونمیرسه یا حالش خوب نیست یا ازهمه مهم تر توجمع هستین اصلا درست نیست که بگی برام لباس بخر
زمان هم شامل همیناست مثلا آخر برجه وپول کم آوردین یا شوهرت پول نداره که بخره البته درخواستتو ازش نگذر درخواستتو بیان کن مثلا عزیزم من لباس ندارم برای زمستون سردم میشه ولی توقع نداشته باش همون لحظه بگیره صبر کن اگر با این روش درخواست کنی قطعا برات میگیره
واز همه مهم تر درخواست خالصانه کردن
یعنی چی یعنی خیلی صادقانه نیاز کنی تا برات برآورده کنه مثل همون مثال بالا عزیزم من لباس ندارم برای زمستون وسردم میشه سرما میخورم
این بخشی ازسیاست هاست