2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 151 پست

میدونی بی سیاست بودن به شدت به آدما ضربه می زنه من یه مامان بی سیاست داشتم و این باعث شده بود که همه اعضای خانواده ضربه ببینن با این که این همه آدم با سیاست دور برش بود ولی هیچ وقت سعی نکرد ازشون یاد بگیره و همیشه به سادگی خودش بالید 

می خوام بگم همه مشکلات مال بچه هایی هس که مامان بابای بی سیاستی دارن 

حتی شده بخاطر بچه هاتون سیاست یاد بگیرید چون یه مادر قوی سیاست دار انتخاب همه هس کسی بشید که از چشم بچه هاتون با سیاست عاقل با تدبیر باشین 

اگر مامان من سعی کرده و سیاست یاد گرفته بود همه چیز به کام مون بود و نیاز نبود ما چیزی رو تجربه کنیم تا یاد بگیریم 

میدونی بی سیاست بودن به شدت به آدما ضربه می زنه من یه مامان بی سیاست داشتم و این باعث شده بود که همه ...

آخ آخ خیلی دقیق گفتی یعنی ما الان هر چی میکشیم تهش میرسم به بی سیاست بودن پدر و مادرم ...خیلی مهمه 

معمولا آدمایی که اعتمادبه نفس ندارن بی سیاست هم هسن  و این  انتقال میدن به بچه هاشون...و این نداشتن اعتماد به نفس تو همه ابعاد زندگی تاثیر میذاره ...تحصیل کار و ازدواج و ......

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ آخ خیلی دقیق گفتی یعنی ما الان هر چی میکشیم تهش میرسم به بی سیاست بودن پدر و مادرم ...خیلی مهمه&n ...

دقیقا برا همینم هس با کسایی که میگن نه آدم باید خودش باشه بی شیله پیله ساده باشه مخالفم چون علاوه بر خودش بچه اش هم خیلی ضربه می خوره 

من قربانی سادگی مامانم شدم و هیچ وقت اجازه نمیدم بچه ام هم قربانی سادگی من بشه 

سیاست از نطر من یعنی دورویی

دروغ  ریا فریب کاری 

هیچوقت تو زندگیم نداشتم ساده ام نبودم خودم بودم چه زشت چه زیبا چه خوش برخورد چه رک

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یعنی با فکر بری جلو و تمام فکرات هم در راستای منافع خودت باشه ، لازمه گاهی سکوت کنی، گاهی غیر مستقیم حرفتو بزنی .

مثلا مادرشوهر من حسودی می کرد شوهرم توی عقد برام خرید می کنه مستقیم بهش نمی گفت نخر، می گفت پسرم بزار تو زندگی خرید کن اون موقع آدم دوست داره بره بازار ، الان می خری لذت اون موقع رو از دست می دی...

منم که گاو نمی فهمیدم این داره موش می دوونه. الان ازش بدم میاد .... 

در کل همه حرفاش روی شوهرم همین طوره ، مادرش براش فرشته است فرشته 

عزیزم دقت وتوجه کن هرسیاستی نیاز نیست توزندگیت به کار ببری وکپی شده ی حرفای دیگران عمل کنی

به نظر من شما طبق شناختی که با اطرافیانتون طبق شرایطی که دارین باید سیاست به کار ببرین

بع عنوان مثال سیاست یا ترفند باهمسرت 

مثلا ترفند شکوه دادن به همسرت اول باید همسرتو بشناسی وببین چ شخصیتی داره آیا اگر بش شکوه بدی آیا دور برش نمیداره آیا دچار غرور وتکبر نمیشه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

وفتی هم براش می خرید کلی ذوق می کرد همش می گفت وااای مرسی یادت بود واقعا نمیدونم تو جواب کدام کار خو ...

ببین خواهرت مصداق زبون خوب مار رو از لونش می‌کشه بیرونه و زبون چرب و نرم واقعا معجزه میکنه

سلام

به نظر من یه سری گروه وکانالا هستن که آموزش میدن این سیاستا رو که مثلا دلبر باشید دلبرا وفلان و... کلا تو این کانال یجایی هست که هرکی هر ایده به ظاهر جالبی و حتی بقول بعضی دوستان احمقانه داره اونجا میذاره و هرکی هم بخواد از هر ایده ای میتونه استفاده کنه و این به شعور خود طرف و شناختش از رابطه خودش و همسرش برمیگرده که از کدومش استفاده کنه

ولی مهمتر از همه اینها اینه که خانم بدونه  با این کارا  لوند و محبوب شوهرش نمیشه نهایت چندبار درسال انجام بده متناسب ظرفیت خودشون خوبه برای تنوع ولی اصل اینه که به همسرش اقتدار بده تا واقعا مورد احترام و محبت واقعی همسرش قرار بگیره و جایگاه ویژه ای پیشش پیدا کنه 

مهمتر از گشتن بین انواع و اقسام ایده های خوب یا مسخره ، یاد گرفتن روش درست همسرداریه

تاجایی که در دوره های مختلف همسرداری شرکت کردم اصلی ترین نکته همینه‌ و روی همه آقایون این مورد صدق میکنه 

نیاز مرد اینه که بهش اقتدار داده بشه و نیاز خانم اینه که همسرش بهش محبت کنه و با رعایت همین یک نکته کلیدی کلی زندگیشون شیرین میشه بقیه ش که بماند...

بعضی از این ایده های قری بدتر باعث شکستن اقتدار مرد میشه و خانوم اگه این نکاتو بلد نباشه ناخواسته رابطشونو خراب میکنه به اسم دلبری و.... و شوهرش حس میکنه با یه دختر بچه نادون طرفه نه یه خانم که باید باهاش مثل یک ملکه رفتار بشه👸

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ببین خواهرت مصداق زبون خوب مار رو از لونش می‌کشه بیرونه و زبون چرب و نرم واقعا معجزه میکنه

اون خیلی خوب بلده کلمات کنار هم بچینه که به طرفش حس خوب بده 

همینا هم باعث شده که شوهرش مثل خدا می پرستتش 

به شدت هم اعتماد به نفس داره با این که یه قیافه معمولی داره ولی جلو شوهرش میگه وای امروز رفتم ارایشگاه ارایشگر ابروم که برداشت گفت ماشالله خوشکلی دختر واقعا به چشم ابروش که خدا مال شما رو با حوصله کشیده 

کاش منم میتونستم باسیاست باشم تا آرامش داشته باشم  میشه بیشتر برام بگی از رفتاراش  باماد ...

دوست عزیز چرا میهوای سیاست داشته باشی مگه الان آرامش نداری مگه چ مشکلی داری؟

اون خیلی خوب بلده کلمات کنار هم بچینه که به طرفش حس خوب بده  همینا هم باعث شده که شوهرش مثل خد ...

آفرین بهش واقعا ماشاءالله بهش بلده سیستم ذهنی آدامارو و نقش تلقین تو زندگی الهی ک هر روزش پر از عشق و برکت باشه الهی که هممون آگاه بشیم