2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 151 پست
اول اینکه حرف دلتو پیش کسی نزنی  دوم دل شوهرتو به دست بیاری هر جوری شده به هر روشی  سومی ...

بی توجهی سیاست شد عزیزدل اتفاقا کسی که محبت کنه محبت هم قسمتش میشه این چه حرفیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته؟؟  از کجا میدونی با سیاستی

۱۹ سالمه

حرف دلمو پیش کسی نمیگم  خانواده شوهرم احترام میزارم اما به اندازه کنار خانواده شوهرم زندگی میکنم اما از هیچی من خبر ندارن پس انداز رفت امد ها و..

شوهرمم خیلی به حرفمه 

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
بی توجهی سیاست شد عزیزدل اتفاقا کسی که محبت کنه محبت هم قسمتش میشه این چه حرفیه 

عزیزم میگم بی توجه ای نکن بیش از حد هم محبت نکن چون ازت انتظار دارن

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
چطوری دل شوهر رو میشه به دست آورد  

هرکی یه جوریه ببین شوهرت از چه رفتاری خوشش میاد

ببین سیاست با موذی بودن یه مرز باریک داره که باید حواست باشه رد نکنی این مرزو چون آدمای موذی هیچ جذابیتی ندارن

من تو یه جو خیلی بی سیاست بزرگ شدم و واقعا تا زمانی که با آدمای باسیاست روبه رو شدم نمیدونسم اصن چه جوریه ...

له نظرم سیاست از نوع مثبت خیلی هم خوبه و اونایی که ندارن خیلی ضرر میکننن یکی از مهم ترین عواقبش اینه که اصن کسی این آدما و کارایی که واسه دیگران میکنن و قدر نمیدونه و نادیده گرفته میشن دلیلش هم بی سیاستی خودشونه درواقع مهم ترین اصل با سیاست بودن اینه که  یعنی واسه خودت وقتت کاری که واسه دیگران انجام میدی ارزش بذاری ...،مثلا شما یه کاری واسه دوستت انجام میدی ولی تو لفافه یه جوری بگو که بفهمه از کارت زدی و داری این کارو میکنی منت نه هااااا اون فرق میکنه باید یاد گرفت چه جوری گفتنو ....اینجوری قدر کاری که براش میکنی رو میدونه ...حتی اگه واقعا بیکار بودی وانمود کن که کار داشتی 

بعد این کلا خیلی تو دسترس نباش نه اینکه خودتو بگیری هااا نه ....ولی همیشه نباش ....اونایی همیشه هسن نادیده گرفته میشن ....اینایی دارم میگم زخمایی که به خاطرش از دیگران خوردم تجربه هامه ....

تا اونجایی که امکان داره واسه کاری چیزی به کسی رو نزن ...

خلاصه اینکه واسه خودت احترام قائل باش تا بقیه بهت احترام بذارن 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
خودت رو آره اما چیکار کردی که شوهرت هیچی به خانوادش نگه؟؟ 

خوب من گفتم نگیم دیگه البته شوهرم ادم تو داریه

وقتی برای دیگران زندگیتو توضیح بدی خود به خود دخالت هاشون شروع میشه من خیلی وقتا گله داشتم از دست شوهرم اما به خانوادش نگفتم چون کم کم ناخوداگاه دخالت ها شروع میشن

ببین سیاست با موذی بودن یه مرز باریک داره که باید حواست باشه رد نکنی این مرزو چون آدمای موذی هیچ جذا ...

خلاصه بنظرم این زبون خیلی کارهارو میکنه  وقتی زبونت خوش باشه کارت حله

چطوری دل شوهر رو میشه به دست آورد  

مردا سه دسته ان یک مردایی که هرچقدرم براشون مایه بزاری ازخودت ومحبت کنی فایده نداره کسی که اخلاق نداره هرچقدرم محبت کنی بازنیششو میزنه خودمن ته سیاست بودم هنوز که هنوزه خانواده شوهرم به شدت ناراحتن از جدایی ما با اینکه اینهمه سال ازجداییمون میگذره نقش بازی نمیکردم خودم بودم انقدراحترامشونو داشتم که هیچوقت یکبارنتونستن مستقیم به من حرفی بزنن محبت میکردم ولی هیچوقت صمیمی وخودمونی نشدم حتی با دوستای صمیمیم هم حدی رو نگه میدارم خیلی خودمونی نمیشم مسائل زندگیمم خیلیاشو اطلاع ندارن بپرسن هم می‌پیچونم جواب نمیدم زندگیربه من ثابت کرد همیشه باید حدی رو با همه حفظ کرد 

اما دسته دوم مردا مردایی هستن که شما بلد باشی چطور رفتارکنی اونا هم متقابل همونجور برات مایه میزارن اگر مشکلی با خانواده همسرتون داشتید میتونید دلخوریتونو بیان کنید اما بی احترامی نکنید بگید خواهرشما اینکارو بامن کرد من ناراحت شدم میخوام بدونم چی باعث شده ایشون این رفتارو بامن بکنه محترمانه پشت خانواده شوهرتون حرف بزنید درواقع وادارش میکنید همینجور به خانواده شما احترام بزاره دیگه روش نمیشه مشکلی پیش بیاد به خانوادتون بی‌حرمتی کنه حداحترام رو رفتا شما تعیین میکنه هرچقدراحترام اونارو داشته باشید غیرمستقیم وادارش میکنید همونقدربه خانواده شما احترام بزاره البته  اگر درکشو داشته باشه 

بامردای خانواده همسر پیام ندید تلفن نزنید اگرهم صمیمی هستید توهمون جمع اما کاربه تلفن وپیام نرسه چون باعث ناراحتی اونها خواهد شد چه برادرشوهر باشه که باعث ناراحتی جاری میشه چه شوهرخواهرشوهر یکی پیام داده بود به برادرشوهرش جاری گفته بود لطفا دیگه پیام نده من حقو به جاری میدم خیلیا گفتن چه قد جاری بددلی درحالی که کارایشون  اشتباه بود ربطی نداره آدم باید یه مسایلی رورعایت کنه حتی اگر خیلی هم دلش پاکه نباید بیخود وبی جهت حساسیت دیگرانو تحریک کنه من شخصا بیست ساله خواهرم ازدواج کرده هنوز نمیدونم شماره شوهر ایشون چیه 

خیلی خوب گفتی واقعا بیشتر بگو از تجربیاتت

من خانواده م به شدتت بی سیاست بودن بعد با همچین تربیتی وارد یه خانواده ای شدم که به شدتتتتت با سیاست از بزرگ تا کوچیکشون از اینایی که شاید یه لیوان آب هم بخوان دستت بدن قبلش فکر میکنن البته این سیاستسون خیلی جاها زننده و منفی میشه ...یکم یه ذات و تربیت آدما هم هس ....ببین ما همو نمی‌شناسیم که بخوام تعریف کنم ولی من هیچوقتتتتت نه میتونم و نه میخوام مث اونا باشم همون سادگی تو نیت کارام و رفتارام برام مهم تره چون شخصیت م اینطوریه....

قبلا هم گفتم ....ولی یه چیز مهم ازشون یاد گرفتم که واسه خودم احترام قائل باشم و اینکه واسه کارام ارزش بذارم ....قبلن من همیشه پای ثابت هر کاری که داشتن بودم ....هر جایی که گیر میکردن من و همسرم بودیم ولی احترام و  اولویت واسه دیگران بود خیلی سرخورده شدم از این رفتار اشون از بی شیله پیله بودنم سواستفاده میکردن ....منم ایراد کارم رو پیدا کردم دیگه همیشه در دسترس نبودم اگه کاری بخوام براشون انجام بدم حتماااااااااایه جوری محترمانه تو لفافه مث خودشون غیر مستقیم میگم که بفهمن دارم از خودم مایه میذارم ....به اندازه میرم و میام ...همسرتم بستگی به شخصیتش داره اگه میتونی دوستانه باهاش بشین حرف بزن و درد دل کن بگو قصدت بهبود روابطتون اتفاقا با سیاست پیش رفتن رابطه ها رو محکم میکنه ......

هر کسی یه قلقی داره نمیدونم همسرتون چه جوریه شوهر من اصن گوش نمیکرد .....انقد ازشون ضربه خورد ...دید چقد براشون مایه میذاره تهش احترام نداره ....واسه بقیه جون میدن ولی ما .......تا یه ذره سر عقل اومد ....البته باز نه کاملا همش باید بهش یادآوری کنم گذشته رو ....

کلا به ذات آدما هم هست یه سریا ذاتا بی سیاستن مث همسر من و خودم ولی یادگرفتن و تمرین بی تاثیر نیس و جواب میده سعی کن از رفتارای خودشون یاد بگیری به جزئیات رفتاریشون توجه کن من از خودشون یاد گرفتم و ازشون ممنونم که با زفتاراشون منو از این حجم از سادگی رها کردن ‌....ببخشید طولانی شد

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

خیلیا فکر میکنن یکسره باید خونه خانواده همسر برن همه جا اینطور نیست بعضی پدرمادرا اگر هفته ای یکبارنرن بچه هاشون واقعا ناراحت میشن اگر نخواستید برید به همسرتون بگیر خودش هفته ای یکبار حتما سربزنه نیازی نیست همیشه شما حضورداشته باشید نیازی نیست برید ۵ساعت بشینید درحدریکساعت هم که اونا بچشون ببینن خیلی وقتا کفایت میکنه همه اینا بازم بستگی به جو فامیلتون داره اگر به هردلیلی دوست ندارید رفت وآمد کنید خودتون نمیرید مانع رفتن همسرتون نشید جای گله وناراحتی برای خودتون نزارید بعضیا دیدم میگن ما هرجا میریم باید باهم بریم این چه حرفیه همونجور که شما نیازدارید گاهی با خانوادت بدون حضور همسرت خلوت کنی  همسرتون هم  نیاز هست این اجازه روبدین اگر کمکی خواستن به همسرتون بگید کمکشون کنه