2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 151 پست
اه خیلی رو مخه بهش بفهمون اینجوری فقط همه چی خرابتر میشع

چطوری بهش بفهمونم؟؟ 

بهش میگم با این کار مشکل ما حل نمیشه بد تر میشه 

اما میخواد به بقیه بگه که من حرفم درسته زنم الکی بحث داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره از سیاست چه نتیجه ای بگیری  اگه با سیاست رفتار کنی و ببینی زندگیت داره بهتر میشه دو ...

دوست عزیز اینا سیاست نیستش.با بالا بردن عزت نفست همه ی اینا درست میشه.

وقتی عزت نفستو بالاببری از درون خودتو دوست داری.ارزشمند میدونی خودتو و به خودت بها میدی و هرگز خودتو در درونت سرزنش و تحقیر نمیکنی.در نتیجه انرژی درونی و اعتماد به نفست بالا میره و قدرت جذب پیدا میکنی و دیگران هم همون رفتاری رو باهات انجام میدن که خودت در درونت با خودت داری...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

به نظرم به خانوادت نگو اگه میتونی خودت حلش کن اگه شوهرتم اونجا بود که چه بهتر اون باید ازت طرفداری ک ...

من جرعت ندارم راجب خانوادش حرف بزنم چنان دعوایی میشه که ته نداره 

اگه یه مشکل کوچیک باشه هم بگم من از این. کار خوشم نمیاد دوست ندارم دیگه فلانی یکی از اعضای خانوادش این کارو بکنه حتی اگر تنها باشم بازم طرف اوناست 

آخه یه سوالایی رو اصلا آدم نمیدونه باید چطوری بپیچونه 

درسته ولی من میگم از اول شخصیتتو یجوری بهشون نشون بده که خوشت نمیاد ازت سوالای شخصی بکنن وقتی تو توی بحثای شخصیشون باشی و قاطی حرفاشون شی اونام بع خودشون اجازه میدن ولی بنظرم مصلا داشتین حرف میزدین بگو خاهر شوهر دوستم یا مادر شوهر دوستم میاد تو مسئله های شخصیش دخالت میکنه ووو....... هر مسئله ای که خودت دوس نداریو بگو

که بفهمن رو چیا حساسی

از طرفیم همه چی بستگی به شوهرت داره وقتی یجوری رفتار کنه که کسی جرات نداشته باشه بگه بالا چشت ابروعه اونام نمیتونن باهات بحثی کنن 

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...

ینظر خودم با سن کمم خیلی سیاست دارم  

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
من جرعت ندارم راجب خانوادش حرف بزنم چنان دعوایی میشه که ته نداره  اگه یه مشکل کوچیک باشه هم بگ ...

شاید  بخاطر همینه اعتماد به نفس نداری چون چیزی که تورو به خانواده شوهرت وصل کرده ازدواج تو و شوهرته وقتی نزیک ترین کست برات ارزش قائل نباشه خب توقعی نمیره از بقیه

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
چطوری بهش بفهمونم؟؟  بهش میگم با این کار مشکل ما حل نمیشه بد تر میشه  اما میخواد به بقیه ...

یکبار بشین باشوهرت حرف بزن وقتی شما ازمسایلتون بگید غیر مستقیم به دیگران دارید اجازه دخالت درمسایل خصوصی‌تان میدین ببینید چراشوهرتون با اونا مطرح میکنه چرا  با خودتون مطرح نمیکنه زودعصبی میشید یا نه دلش میخواد بقیه ازش حمایت کنن معمولا وقتی آدم با کسی مطرح میکنه که با خود اون شخص صحبت کردن سخت باشه من شخصا اینجوریم ببینم با اون طرف تا حرف بزنم عصبی میشه یا گوش نمیده با کس دیگه صحبت میکنم بهش تذکربده وگرنه باخودش مطرح میکنم

آخه چطوری اعتماد به نفسمو بالا ببرم

من بدتر از شما بودم ولی تلاش کردم شدش و هنوزم در حال تلاش و آموزشم.اگه خواستی لطفا بیا خصوصی بگم بهت

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اول اینکه حرف دلتو پیش کسی نزنی 

دوم دل شوهرتو به دست بیاری هر جوری شده به هر روشی 

سومیه خانواده شوهر بی توجهی و زیاد محبت نکنی اندازش احترام بزاری که قابل احترام باشی

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم