2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 151 پست
شوهر و خانوادش  و خانواده خودم  و دوست هام

اگه واقعا شوهرت خوبه نذار خانوادت پشت سرش حرف بزنن یا حداقل جلو تو نتونن پشت سرش حرف بزنن یا خدایی نکرده بی احترامی کنن 

بحثا و حرفایی که خونه مادرشوهرته نبر خونه که بذاری کف دست خانوادت 

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
هیچ وقت با خانواده شوهر غیبت نکن هیچ وقت با جاری صمیمی نشو  هیچ وقت پشت خانواده شوهرت جلو کسی ...

خیلی ممنون ولی من اخریو که صمیمی نشم نمیشه هی میخوام نباشم یهو میبینم ای بابا یه ساعت دارم حرف میزنم و اونم صمیمی همین کارامه که بی سیاستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر حرفی زدن ناراحت شدی اگر جاش اونجا نبود حرفی نزن اما حتما ناراحتیتو مطرح کن خیلی مودبانه ومحترمانه نه با عصبانیت وبی احترامی بزار بدونن ازاین مساله ناراحت شدی حالا یا توضیحی دارن که بدن شما قانع بشی یا اونا شمارو قانع میکنن با مردای خانواده همسرت درحد یک سلام علیک خداحافظی اگر خواستی دعوتشون کنی به خود جاریه یا خواهرشوهرها زنگ بزن اگر میری اگر بقیه کمک میکنن شماهم کمک کن اگر مشکلی پیدا شد سعی کن مستقیم با خودشون مطرح کنی اگر نشد به همسرت بگو این رفتارشون منو اذیت کرده بدگویی وبی احترامی مقابل شوهرت ازاونها نکن میان خونت خیلی محترمانه باهاشون برخورد کن 

خیلی ممنون ولی من اخریو که صمیمی نشم نمیشه هی میخوام نباشم یهو میبینم ای بابا یه ساعت دارم حرف میزنم ...

منم مث توام😂😂😂نمیگم صمیمی نباش میگم بحث مسائل شخصی که میشه سکوت کن نظر نده تا جرات نکنن بپرسن پرسیدن هم ییکی دوبار بپیچون نتونن دفه سوم چیزی بگن بفهمن خوشت نمیاد

زبونت همیشه خوش باشه عزیزم و جانم و فلانی خانم اقای فلانی خیلی تاثیرداره مودبانه حرف زدن خیلییی تا ...

همیشه دوست دارم زبون خوش داشته باشم اما نمیدونم بعضی وقتا نمیشه شاید مشکل اعتماد به نفس 

دوست دارم زبون بریزم و خوش معاشرت باشم اما نه بلدم نه اعتماد به نفس دارم 🤦‍♀️

همیشه دوست دارم زبون خوش داشته باشم اما نمیدونم بعضی وقتا نمیشه شاید مشکل اعتماد به نفس  دوست ...

مشکل اعتماد بنفسه

روی اعتماد بنفست کار کن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگه واقعا شوهرت خوبه نذار خانوادت پشت سرش حرف بزنن یا حداقل جلو تو نتونن پشت سرش حرف بزنن یا خدایی ن ...

خانوادم زیاد اهل غیبت نیستن و لی وقتی بحثی با خانوادش پیش میاد باید چیکارکنم اگه نه به شوهر بگم نه به خانوادم خودمم که زبون ندارم 

خانوادم زیاد اهل غیبت نیستن و لی وقتی بحثی با خانوادش پیش میاد باید چیکارکنم اگه نه به شوهر بگم نه ب ...

به نظرم به خانوادت نگو اگه میتونی خودت حلش کن اگه شوهرتم اونجا بود که چه بهتر اون باید ازت طرفداری کنه اگه نبودم بازم بهش بگو ولی هی سر کوفت اونارو بهش نزن