2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 151 پست

شوهرش براش چطوره؟ 

اگه از خانواده شوهرش بد ببینه  یا دخالت چیکار میکنه؟؟ 

یا اگه یکی از فامیل های خودتون یا یکی از دوستاش پشت سرش بد بگه باهاش چطور میشه؟؟ 

خواهرت عروسی کرده یا نامزدی؟؟ 

خواهرت از سیاست هاش برا شماهم میگه یا نه از سیاستش برا کسی نمیگه؟؟ 

شوهرش براش چطوره؟  اگه از خانواده شوهرش بد ببینه  یا دخالت چیکار میکنه؟؟  یا اگه یک ...

شوهر اونم مثل همه مردای دیگه عیب نقص داشت ولی به مرور خواهرم درستش کرد 

میگم که کلا آدم حساب شون نمی کنه انقدر برا شوهرش خونده که ما بالغیم و باید مشکلات خودمون حل کنیم دیگه شوهرش بهشون اجازه نمیده 

اگه خواهرش یه کاری کنه با آرامش می شینه به شوهرش میگه واقعا از کارش ناراحت شدم آدم از کسی ناراحت میشه که توقع نداره ازش و اصلا خودش با خواهرشوهر و مادرشوهرش در نمی افته شوهرش می فرسته جلو

خواهرم الان عروسی کرده و توی فامیل همه اون خوشبخت ترین می دونن

اره خیلی باهامون حرف می زنه میگه نباید مثل مامان یه زن بی سیاست باشین میگه دوره سادگی گذشته 

ولی به هیچ وجه به مشکلات دعوا هایی که با نامزد مون داریم گوش نمیده میگه من زندگی خودمو دارم اگه اینارو بشنوم اعصابم می ریزه بهم و تاثییر می ذاره رو زندگیم 

به شدت هم میده زیر کت مون میگه واقعا از تو بعید بود من همیشه فکر می کردم تو خیلی عاقل تر باشی از پس مشکلات زندگیت بر میای برا همین هیچ وقت نخواستم مشکلات زندگی تون بدونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا همیشه به من میگه مرد توی دوران نامزدی شکل می گیره باید همونجوری که می خوای درستش کنی بعد ها سخت تر میشه 

میگه باید از همسرت پول بگیری حتی شده ۵۰۰ در ماه تا بفهمه تو خرج داری و کم ارزشت ندونه میگه وقتی ارایش کردی بگو خودمو برا تو خوشگل کردم 

میگه به رابطه زناشویی تون باید خیلی اهمیت بدی اینو خیلی تاکید می کنه 

همیشه باید احترام بذاری بهش تا اونم متقابلا احترام بذاره 

میگه شاید اولش سخت باشه و اون این کارو نکنه ولی به مرور اونم کوتاه میاد و بهت احترام می ذاره 

همیشه به مامانم میگه جلو عروس و دومادت دختر و پسرت ببر بالا و یهشون ارزش بده تا اونا هم یاد بگیرن 

یه بار نامزدم خونه مون دعوت بود خواهرم مامانم تنها خونه بودن سفره رو که چیدیم مامانم ابجیم نامزدم نشستن پای سفره ولی من هنوز توی آشپز خونه بودم و داشتم داخل نمک پاش نمک می ریختم نه خواهرم نه مامانم غذا رو شروع نکردم بخورن نامزدم که چرا نمی خورین شروع کنین خوب ابجیم گفت تا ستاره هم بیاد بعد شروع کنیم از اون روز به بعد نامزدم تا من سر سفره نباشم شروع نمی کنه 

همیشه میگه وفتی سر سفره هستیم هی خودتون دراز نکنید چیزیو وسط سفره بردارین اروم بزن به پای نامزدت بگو میشه بهم قاشق بدی میشه بهم سالاد بدی 

یکی دیگه از اخلاقی که خیلی تاکید داره میگه وقتی دعوا تون شده و میاد خونه جلو بقیه به هیچ وجه خودتون ناراحت نشون ندید وقت برای قهر کردن هس شما جلو بقیه باهاش حرف بزن و وقتی رفت بگو نخواستم خانوادم بفهمن بین مون ناراحتی پیش اومده 

دورو اطرافم پر از ادم با سیاست ولی من خیلی خنگم  نمونش سرکارم همکارم باید ساعت 8 ونیم بیاد هرروز ساعت 10 میاد بعد من دوروز 8 وچهل دیقه اومد مدیرمون هرچی دهنش بود بارم کرد   یه بارم یه اشتباهی کرد مدیرمون جای اونکه اونو دعوا کنه هرچی دهنش بود به من گفت مادرشوهرمم با سیاست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

یه بار نامزدم خونه مون دعوت بود خواهرم مامانم تنها خونه بودن سفره رو که چیدیم مامانم ابجیم نامزدم نش ...

چقدر قشنگ بود بازم بگو لطفا 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

هیچ وقت با خانواده شوهر غیبت نکن

هیچ وقت با جاری صمیمی نشو 

هیچ وقت پشت خانواده شوهرت جلو کسی مخصوصاا شوهرت حرف نزن

بیشتر مواقع با شوهرت برو خونشون و با شوهرت برگرد

کاریو بیش از حد انجام نده ک فک کنن وظیفته

باهاشون در حدی راحت نباش که بخان از خصوصی ترین بخش زندگیتون بپرسن یا بدونن 

تو عصبانیت تصمیم نگیر

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
ولی به نظر من سیاست خیلی مهمه  کاش یه آدم باسیاست بیاد راهنماییم کنه

اگر منظورت نحوه ارتباط با خانواده همسرت هست همیشه یه حریمی رو نگه دار نه خشک باش ورسمی نه صمیمی وخودمونی مثلا میخوای بری خونشون نگو هستید بیایم  بگو تشریف دارین بیایم یک احترامی رو بین خودتون همیشه نگه دار با عث میشه یک حریمی همیشه باشه که مانع از بی حرمتی به طرفین میشه خودتو خیلی قاطی نکن تو مسائل خصوصی وشخصیشون هیچوقت دخالت نکن ونظر نده تا ازت نخواستن 

زبونت همیشه خوش باشه

عزیزم و جانم و فلانی خانم اقای فلانی خیلی تاثیرداره

مودبانه حرف زدن خیلییی تاثیرداره

هروقت شوهرت عصبیه تو سکوت کن 

هیچی نگو بعد از اینکه اروم شد خودتو ناراحت بگیر ولی مثلا گفت ی لیوان اب بیار براش ببر با محبت ولی خودتو ناراحت بگیر

نتیجشو خودت میبینی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم