2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وفتی هم براش می خرید کلی ذوق می کرد همش می گفت وااای مرسی یادت بود واقعا نمیدونم تو جواب کدام کار خو ...

خب نمیدونم خواهرت زیادی سیاست داره یا بستگی به آدمش داره 

چون منم این حرفو زدم که اگر چیزی بخره خوشحال میشم ولی خب 

کو... 

خب نمیدونم خواهرت زیادی سیاست داره یا بستگی به آدمش داره  چون منم این حرفو زدم که اگر چیزی بخر ...

اونم اینجوری نبود که همون بار اول بگه چشم بیا اولاش زیاد حدی نمی گرفت ولی خواهرم دست بردار نبود چند وقتیه یکبار باز یادآوری می کرد بهش 

زیادی گفتن باعث دعوا نمیشه با اینکه طرف خسته بشه از زیادی  تکرار کردن حرفت  اصلا چطوری می ...

بذار واضع برات بگم اول می گفت خوشحال میشم دفعه بعد می گفت واای انقدر برا دوستم خوشحال شدم شوهرش بدون مناسبت سوپرایزش کرده 

مثلا می گفت من همیشه دلم می خواست یه شوهری مثل بابام داشته باشم شوهرش می گفت چرا مگه چیکار می کنه اونم چند خصوصیت که دلش می خواست شوهرش داشته باش رو می گفت 

زیادی گفتن باعث دعوا نمیشه با اینکه طرف خسته بشه از زیادی  تکرار کردن حرفت  اصلا چطوری می ...

نه اگه راهش بلد باشی نباید هی عین همون جمله بگی باید فکر کنی چطوری بگی که همون معنی رو بده 

نه اگه راهش بلد باشی نباید هی عین همون جمله بگی باید فکر کنی چطوری بگی که همون معنی رو بده 

بازم بگو از کاراش رابطش ما مامان بابات چطوره 

مامانت اینا با خواهرت خوبن یا فقط برا شوهرش سیاست داره

بازم بگو از کاراش رابطش ما مامان بابات چطوره  مامانت اینا با خواهرت خوبن یا فقط برا شوهرش سیاس ...

به شدت به بابام احترام می ذاره 

بابام وقتی از سرکار میاد ابجیم میره جلو در و با گرمی بهش سلام میده 

با مامانمم خیلی خوبه همیشه باهاش حرف می زنه  کلا خیلی سیاست داره خودشو درگیر مشکلات خانواده نمی کنه 

ولی تو خوشی ها وقتی خونه مونه هم سنگ تموم می ذاره هوا مامانمو داره سر سفره میگه برا بابا قاشق گذاشتین برا مامان گوشت بذارین با همین کارای کوچیک خودشو تو دل همه جا کرده 

بابامو خیلی بالا می بره می گرده یکی از اخلاق خوب بابام پیدا می کنه میگه خداروشکر بابام یه بار هم ما رو نزده یا با صدای بلند باهامون حرف نزده 

مخصوصا وقتی نامزدش اینجوری با یه تیر دوتا نشون زده یکی بابام پی می بره که از چشم دختری همچین آدمی از یه طرفی هم نامزدش وقتی می بینه باباش اینجوری رفتار کرد همیشه تو ذهنش می مونه که نباید بزنتش و باباش بهشون اهمیت ارزش داده 

ایجیم همیشه میگه آدم از جایی که بدونه سعی می کنه نخوره 

یعنی چی 

یعنی اینکه مثلا میگه فلان دوستم بدبخت یه شوهری داره اصلا بهش اهمیت نمیده همش میگه خانوادم واقعا برا همچین آدمی توی این سن تاسف خوردم چقدر آدم می تونه کم ذهن باشه که خانومش که توی همه شرایطی کنارش بوده رو اینجوری برنجونه حسابی از مرد بد میگه  شوهر خواهرمم میدونه اگه این کارو کنه همین حرفایی بقیه بهش می زنن

ایجیم همیشه میگه آدم از جایی که بدونه سعی می کنه نخوره  یعنی چی  یعنی اینکه مثلا میگه فل ...

واو واقعا خواهرت عالیه 

با شماها چطوریه عادیه یا برا شماهم سیاست داره 

با دوس هاش چطوره  رفتارش تو جمع خانوادگی مثلا چطوریه 

اگه یه سوال شخصی ازش بپرسی اون نخواد بگه چطوری جواب میده؟؟ 

واو واقعا خواهرت عالیه  با شماها چطوریه عادیه یا برا شماهم سیاست داره  با دوس هاش چطوره ...

اون میگه وقتی می خوای با سیاست بدوننت نباید یکجا باشی یه جا نه میگه برا همه باید داشته باشی 

خودشو درگیر مشکلات خانواده به هیچ وجه نمی کنه همین باعت شده هیچ کس ازش کدورت نداشته باشه 

هر دوستی خونه اش راه نمیده فقط اونایی که ذات درستی دارن از مشکلاتش اصلا برا هیچ کس نمیگه حتی من که خواهرشم همین باعث شده همه فکر کننن اون خوشبخت ترینه 

اگه سوالی رو نخواد جواب بده میگه چطور مگه یا برای چی طرف هم باید هی جواب بده ابجیمم تا اون بخواد جواب بده یه راهی پیدا می کنه که نگه