2777
2789
عنوان

سیاست در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 151 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرشوهرش خیلی کشیده طرف خودش دو هفته ای یکبار زنگ می زنه میگه می خواستم جویای حالت باشم 

بجز خواهرت کسی هست که از سیاست اون برام بگی 

ببخشید ولی پدر شوهرش رو چرا باید بکشه طرف خودش به چه دردی میخوره این کار

بهم نخند🤦‍♀️

بجز خواهرت کسی هست که از سیاست اون برام بگی  ببخشید ولی پدر شوهرش رو چرا باید بکشه طرف خودش به ...

خداروشکر دوربریام همه با سیاست زن عموم میدونی کلا تو همه شون یه چیز مشترک ارامش داشتن 

خداروشکر دوربریام همه با سیاست زن عموم میدونی کلا تو همه شون یه چیز مشترک ارامش داشتن 

کاش منم میتونستم باسیاست باشم تا آرامش داشته باشم 

میشه بیشتر برام بگی از رفتاراش 

بامادر شوهرش با خواهر شوهرش 

با خود شوهرش اصلا چطوریه؟ 

شوهرش با خواهرت چطوره؟ 

همینقدر بدون ک اگ بخوای توی زندگی سیاست ب خرج بدی همیشه باید فیلم بازی کنی،خودت باشی ولی عاقل باشی زندگی خیلی بهتره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

نامزدش اول رابطه شون کوچیک ترین چیزا رو می رفت به مامانش می گفت ابجیم به جای اینکه باهاش دعوا کنه دعوتش کرد خونه مون کلی تحویلش می گرفت هم خودش هم به ما سپرده بود قبلش هم با مامانم هماهنگ کرد بود چیا بگه مامانم گفت نمی دونم خوبی از تو یا از مهسا (اسم مستعار) من هیچ وقت نشنیدم دعوا تون بشه اگه هم میشه مهسا به ما چیزی نمیگه