2777
2789

دو ساله عروسی کردیم فقط دوران عقد بهم خوش گذشت تو این دوسال ده بار قول ترکیه داده بیس بار قول شمال 

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر حرف شنوی از خودت داره بهش بگو اگرم نه از یه بزرگتر بگو بهش بگه اینکارا فقط سردی میاره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

خسته شدم همه دورو بریام همش سفر و عشق و حالن 

خواهرش رفت دبی داداشاش چندبار رفتن شمال تابستون تموم شد من پوسیدم توخونه

من بعد ۱۴ سال جنگیدن تازه تونستم یادش بدم سفر با خانواده ت برای من نه تنها جذاب نیست بلکه پول دور ری ...

اخ گفتی 

تازه تا میایم حرفشو بزنیم مامانش چمدونشو میبنده 😐خستم کردن بخدا دارم سرد میشه از زندگی

مجبورش کن حالا مسافرت خارج نه ولی داخلی باید ببره سالی دو بار

باید ؟؟؟؟

ب نظرم بایدی تو کار نیس اصلا  خب اگه بتونه ببره ک عالیه آدم آب و هواش عوض میشه دلش شاد میشه ولی خب بایدی تو کار نیس 

خدا جونم مراقب فرزندانم باش
مجبورش کن حالا مسافرت خارج نه ولی داخلی باید ببره سالی دو بار

چجوری مجبور کنم انقد گفتم که تا میام حرف بزنم میگه چیه؟ مسافرت؟ 😑 عادی شده براش من بگم و اون انجام نده

اگر حرف شنوی از خودت داره بهش بگو اگرم نه از یه بزرگتر بگو بهش بگه اینکارا فقط سردی میاره

بدش میاد به کسی بگم که بهش بگه عصبانی میشه

خودمم انقد گفتم دیگه اهمیت نمیده

اخ گفتی  تازه تا میایم حرفشو بزنیم مامانش چمدونشو میبنده 😐خستم کردن بخدا دارم سرد میشه از زند ...

یه سری ما داشتیم میرفتیم شمال،چندماه بود عروسی کرده بودیم،به خدا باور نمیکنی،اومدم پایین دیدم خواهرشوهر و مادرشوهرم تو ماشین ما نشستن

یه سری ما داشتیم میرفتیم شمال،چندماه بود عروسی کرده بودیم،به خدا باور نمیکنی،اومدم پایین دیدم خواهرش ...

باور میکنم خودمم همینم . هیچکدوم از برادرشوهرام به مادرشون محل نمیزارن تا سرکوچه ببرنش اونوقت ما پارک ام‌میریم شوهر چاپلوسم میگه با مامانم بریم گناه داره