2777
2789
عنوان

دیر شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😆نه بابا خواستم مقایسه کنم ببینم هم سنی منی خوب موندی یا نه. آخه گفتی شادابی ولی من کلا به فنا رفتم

مجردی؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
نه عزیزم متاهلم بچه هم دارم ولی خیلی به فنا رفتم موهام ریختن چاق شدم صورتم خیلی ژل احتیاج داره ولی پ ...

خدا نگه داره برات. برام دعا کن

خدا نگه داره برات. برام دعا کن

حالا من حسرت تو رو میخورم. کاش من یه دختر شاد و آزاد و زیبا بودم. از شرایطی که تا الان توش یخ سر می‌بردم متنفرم همش تو خونه و بچه داری اصلا تفریح و خوشی نکردم هیچ سفری نرفتم

حالا من حسرت تو رو میخورم. کاش من یه دختر شاد و آزاد و زیبا بودم. از شرایطی که تا الان توش یخ سر می‌ ...

من دوست نداشتم همه زندگیم بچه و شوهر باشه.دوستم داشتم دستم تو جیبم بره. بتونم حرف واسه گفتن داشته باشم به خودم برسم. الان خیلی دلم میخواد ازدواج کنم. من حسرت کسی یا چیزی رو نمیخورم یکم فقط از شرایطم ناراحتم . ولی خداروهزار بار شکر میکنم تا اینجا به خواسته هام رسیدم. یکم ملت رو نگاه میکنم نگران میشم .

توهم خداروشکر کن. حسرت نه منو بخور نه کسی رو. خداروشکر همسر خوبی داری بچه ات سالمه. یکم برنانه ریزی کن. شده ده دقیقه در روز به خودت برس. مثلا برو جلو ایینه قربون خودت برو. همش تو دلت موقع کار کردن نعمت هاتو بشمار. من این کارو زیاد میکنم. خیلی شادم میکنه.

خوشبخت باشی عزیز دلم

من دوست نداشتم همه زندگیم بچه و شوهر باشه.دوستم داشتم دستم تو جیبم بره. بتونم حرف واسه گفتن داشته با ...

خیلی تلاش می‌کنم حالم بهتر بشه ولی نمیشه. سالهاست دلم خرید سفر تفریح و خوشگذرونی میخواد اما از همه چیز محرومم. دلم نمیخواد خودمو گول بزنم شکرگذاری الکی کنم. دلم پول میخواد برم خرج خودم کنم ولی نیست.همه زندگی و عمرم به خوردن خوابیدنو کار خونه گذشته هیچ کاری نمی تونم بکنم

خیلی تلاش می‌کنم حالم بهتر بشه ولی نمیشه. سالهاست دلم خرید سفر تفریح و خوشگذرونی میخواد اما از همه چ ...

چرا نمیتونی شکرگزاری کنی؟چرا فقط به جنبه منفی اش فکر میکنی؟بچه ات و ببین سالمه. خودت میددنی چه زندگیا بخاطر نبودش از بین رفته. همسرت خودت. تو فقط خسته ای. من بخاطر همه زحماتی که واسه خانوادت کشیدی ازات تشکر میکنم. یه خسته نباشید جانانه هم بهت میگم خواهر.

ولی قرار بقیه جوونیت رو با منفی گیرایی و چشم بستن ر نعمات بگذرونی؟؟ انجام کارای خارق العاده رو بزار کنار. بشین ویژگی هایی که داری رو بنویس. ببین چه جیزی رو خوب بلدی. مثلا اشپزی. بعد بگو روزی ده دقیقه فقط ده دقیقه میرم یه غذای جدید سرچ میکنم. ببین علاقه ات چیه؟اونو کم کم بهتزش کن. مهارتت رو کم کم زیاد کن. همین خودش بهت اعتماد به نفس میده.

یکم ورزش کن. غذات رو یولش تر بخور. همین تغییرات کوچک و بی هزینه کلی تورو جلو میبره.کم کم راه حل میدا میکنی.

ببین من همیشه میگم ارزوها ادمو نجات میدن و دعا همه چیزو تغییر میده. شکرگزاری کن. خدا واسه شتیدن حرفای تو سرش شلوغ نیست. کمکت میکنه. راه رو نشونت میده.

من یبار عروسیم بهم خورد. بعد اون قضیه کلی رو خودم کار کردم کتاب خوندم مقاله خوندم دوره خریدم. تازه فهمیدم خدا چه لطفی بهم کرده. من ازاش رد برگردونده بود ولی هواسش بهم بود

شاید الانم هواسش به تو بوده که من ناراحت شدم تایپیک زدم تو تایپیکمو جواب دادی و من این حرفارو دارم بهت میگم

چرا نمیتونی شکرگزاری کنی؟چرا فقط به جنبه منفی اش فکر میکنی؟بچه ات و ببین سالمه. خودت میددنی چه زندگی ...

میدونم عزیزم حرفات درست . ولی طعم بی پولی و حسرت خیلی بده‌ . من هما جور حسرتی دارم از حسرت یه خرید کوچولو تا سفر

میدونم عزیزم حرفات درست . ولی طعم بی پولی و حسرت خیلی بده‌ . من هما جور حسرتی دارم از حسرت یه خرید ک ...

میفهمم چی میگی.شرایط خوبی نیست. ولی تو تنها کسی نیستی که این مشکل رو داری.

شاید اگه خودت یه شغل کوچک خونگی داشتی خیلی حسرتا به دلت نبود.

مثل ترشی درست میکردی واسه یکی دوتا رستوران. دیگه اینو بلدی که. یا کارایی ازاین دستتت. اینقدر منتظر شوهرت نباش خودت واسه خوشحالیت یکاری کن. زمان داره میگذره. این جوونیت حیفه.این لحظه تو درجوانترین حالت ممکنت هستی.انتخاب با خودته