2777
2789
عنوان

از افسردگی خسته شدم...

814 بازدید | 17 پست

دارو میخورم. تراپی هم میرم

رو به بهبودم در کل، اما واقعا ازین وضعیت خسته شدم. ازینکه برای انجام هرکاری نیاز داشته باشم انرژی زیادی بذارم، 

ازینکه عمیقا احساس تنهایی و فهمیده نشدن بکنم خیلی خستم. کسی توی زندگیم نیست ک منو بفهمه. و حوصله هم ندارم کسیو به تنهاییم راه بدم و بهش فرصت اشنایی بدم. 

توی این وضع مملکت انگاری توی قفسم. قفسی که از دیواراش هوا وارد نمیشه. 

تمام سرگرمیم کتاب خوندنه. دنیام شده دنیای کتابایی ک میخونم. تو دنیای خودم خبری نیست. کسی نیست. دارم تو دنیای کتابام میگردم دنبال بهونه زندگی. معنی زندگی... 

سنی ندارم ولی انگار ی عمر زندگی کردم و سختی دیدم و دنبال زندگی دویدم. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تراپی‌میری‌بهترم‌میشی.سعی‌کن باادمای جدید اشنابشی.تلقینم‌نکن گلم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

منم ده روزه خونه م رو بهم ریختم مثلا خونه تکونی کنم دریغ از یه انگیزه یه انرژی که بتونم جمع کنم دلم واسه پسرم و همسرم تنگ می شه دارن منو تحمل می کنن🥲

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
دارو میخوری؟ دارو خیلی مهمه زندگی میده به ادم

بیشتر از دارو‌روانشناس و‌روان درمانی‌مهمه.دارو‌فقط نصف قضیه‌حل‌میکنه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
دارو میخوری؟ دارو خیلی مهمه زندگی میده به ادم

یه مدت خوردم ولی دیگه از حال خوب با قرص هم بدم میاد‌. من وسواس شدید هم دارم. با فلووکسامین حالم خوب بود. البته فلوکسیتین و کلومیپرامینم خوردم افاقه نکرد

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

تراپی‌میری‌بهترم‌میشی.سعی‌کن باادمای جدید اشنابشی.تلقینم‌نکن گلم

ادما خیلی سطحی و تو خالی شدن. حرفی ندارم بزنم. تو جمعا همه درگیریشون شده مافیا بازی کنن و اون چه دافه و این چقدر پولداره و این حرفا. خودمم دلم میخواد چار تا ادم حسابی پیدا کنم ولی نیست

منم ده روزه خونه م رو بهم ریختم مثلا خونه تکونی کنم دریغ از یه انگیزه یه انرژی که بتونم جمع کنم دلم ...

میفهمم منم مثل تو ام. میدونم باید فلان کارو کنم اما نمیتونم توانشو ندارم ک انجامش بدم

واقعا باید چیکار کنیم؟ 

ادما خیلی سطحی و تو خالی شدن. حرفی ندارم بزنم. تو جمعا همه درگیریشون شده مافیا بازی کنن و اون چه داف ...

برو‌باشگاه.کلاس.حتما‌حتماپیدا میشه.اره‌اکثرااینجور‌شدن

باید ازدواج کنی تا بفهمی نباید ازدواج کنی

😂 خدا کنه اینطوری نشه. مشکلی ندارم گاهی رو اعصاب هم بریم و همو حرص بدیم امیدوارم فقط ته دلمون نخواد ک طرف مقابلمون ناراحت باشه. هردو به یک اندازه دلمون نخواد

بلخره گاهیم حرص دادن و حرص خوردن لازمه😂

برو‌باشگاه.کلاس.حتما‌حتماپیدا میشه.اره‌اکثرااینجور‌شدن

میرفتم باشگاه

مزخرفیه ک نگو. اصلا خوشم نیومد. به زور دوره رو تموم کردم ک پولم حبف نشه. چ سمی بود. شاید کلاس خوشنویسی رفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز