2777
2789
عنوان

میشه یکی بگه پس من چی بخورم؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 70 پست
پیاده روی قند رو میاره پایین اگه برات مشکلی ندارهدبا کفش مناسب پیاده روی کن جاریم قند تو بارداری دا ...

والا از همه طرف مشکل دارم

هم دیسک و سیاتیک دارم ،هم هماتوم ،البته جذب شده هماتومم اما دکتر گفته رعایت نکنی باز لخته خون خواهی داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم  روغن حیوانی رو شنیدم ،نان جو و.... رو هم حتما امتحان میکنم تاحالا نخوردم ممنونتم 😘

خواهش میکنم عزیزم 🤍 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
باور کن بی ضرره چون دکتر گفته نباید خوراکی بخوره اون هم سیرش میکنه هم جز اقلام خوراکی نیست 

عزیزم ممنون میشم یکم مودب باشید 

این همه بد دلی رو از کجا میارین؟

راست میگی کدو خوبه ،ممنون حتما میخورم مرغ اصلا نمیتونم لب بزنم بهش

مرغ سوخاری چی؟منم مرغ نمیتونم بخورم مگر سرخ کرده یا سوخاری

انواع سبزیجات بزار بخار پز بشه با ابغوره یا ابلیمو بخور.نون سبوسدار بخور نون جو بخور.ماست و لبنیات هم فکر نکنم ایراد داشته باشه مثلا ماست و گذدو و کدو و شوید قاطی کن با نون.جو

کلا میتونی بقیه چیزام بخوری ولی کمتر

مثلا انار خوبه ولی انجیر و انگور نه

بازم میتونی بری ی متخصص تغذیه بههت رژیم میده.به حاری من دستور غذا داده بود مثلا یادمه عدس میذاشت بپزه بعد له میکرد تخم مرغ میزد کوکوی عدس درست میکرد

همتای مامانم بودم❤

والا از همه طرف مشکل دارم هم دیسک و سیاتیک دارم ،هم هماتوم ،البته جذب شده هماتومم اما دکتر گفته رعا ...

برای هماتومت چیکار کردی جذب شد منم دارم ولی جذب نمیشه

همتای مامانم بودم❤

واقعا ادم نمیدونه چی بگه به این جور ادما.....

بیخیال اسی دنیا به اینجور آدمای بدذات نیاز داره تا آدمای خوب شناخته بشن🌝❤️ایشونم معلوم نیست دلش از چی پره اومده عقده هارو اینجا خالی میکنه😂

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /