2777
2789
عنوان

امشب از شوهرم جدا خوابیدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 70 پست

مامانم یه دوستی داشت میگفت بدترین دعواهارو داشتیم ولی هیچوقت جامونو از هم جدا نکردیم ،بخاطر هیچکس

جدا خوابیدن سردی میاره تو هر زمینه ای باعث جدایی و سردی میشه😞

هرکاری کنی مرد جماعت همینه عاشق خانوادشه،حتی خودمونم عاشق خانوادمونیم دیگه

سعی کن کنار بیای،میدونم سخته ولی بخاطر زندگیت کنار بیا ولشون کن کلا

بخاطر دیگران زندگیتو به کام خودتو شوهرت تلخ نکن ارزش نداره بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبورش میکنی بین تو‌و‌خونوادش یکی رو انتخاب کنه معلومه سختشه

انقد زیر فشار نذارش مطمئنا خودشم ناراحته 

بنظر من مردی عاقله که اینجور مواقع طرف کسی رو‌نگیره چون دلخوری کش پیدا میکنه و اخرعاقبت نداره

ا

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
هیچ وقت جای خوابتون رو جدا نکنین،توی زندگی مشترک این رو تبدیل به یه قانون کنین

قانون خوبی نیست 😂😑

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

این همه داری خودکشون میکنی که برای همسرت مهم باشی ولی نتیجه عکس داری میگیری، به نظرت بهتر نیست کلا ب ...

وقتی شوهرم پشتم نیس محل ب حرفام نمیده بچسبم ب کدوم زندگی نمیدونی با چ حرفایی منو خر کرد بنظرم ازدواج با دوسپسر خریت محضههه چون تا باهاش زندگی نکنی نمیدونی ک گوهیه

چون برا اولین بار زبون دراوردم حرف زدم و بد جوابمو دادن برا اینه میسوزم

خب شوهرت چ گناهی کرده مگه ولیته ‌ک مثل بچه ها میخواسی پشتت دراد 

باید خودت از پسش بربیای

ببین اسی میفهمماااا شوهرت ماسته ولی واقعیت همینه باید خودت جوابشونو بدی

برین تو این زندگی میخوام نداشته باشمش دیگه

حس میکنم تازه ازدواج کردی 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

برین تو این زندگی میخوام نداشته باشمش دیگه

حستو قشنگ میفهمم منم الان همین حسو دارم با دو تا بچه.دلم میخواد ولش کنم برم.مامانم دو ماهه نبوده سه شنبه میاد میریم خونشون دوس دارم موقع برگشتن از خونه بابام  به 

شوهرم بگم تو برو من دیگه بر نمیگردم بعدم بره گمشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من همسرمو خدایی بعد از دخترم همسرمو 

ولی من قطعا پدر و مادرم 

من خودم جواب دادم.آقا از دیشب برام قیافه گرفته که چرا جواب داداش احمقشو دادم

محل نده عادی برخورد کن 

بگو توم بی احترامی کنی میشورمت میزارم کنار از کسی نمیترسم

مردا از زن قدی میترسن زن ضعیفو اذیت میکنن قوی باش و واقعا هم نترس مثلا میخواد تا کی قهر بمونه

زن و فقط برا .....میخوان

شما که جدا می‌خوابید 😂