2777
2789
عنوان

امشب از شوهرم جدا خوابیدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 70 پست
دیدی؟؟؟چقد زورشون میاد منم بخاطر خواهر عنشه

حرص ادمو در میارن.فقط دلشون میخواد زن لال باشه. لال بشه دیگه راضین از همه چی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هیچوقت شوهر نمیکردم

عزیزم من این مشکل شما رو داشتم و دارم با شدت زیاد. یه دعوایی شد تو خونواده شوهرم همونجا شوهر خاهرشوهرم جلوی چشم من به شوهرم گفت زن ... زنتو ... کردم .هرفحشی که میتونس به شوهرم داد همه ام نسبت به من. شوهرم به خاطر خاهرش چیزی بهش نگفت. من بعد اون قضیه باهاشون قطع رابطه کردم و از دامادشون به خاطر فحاشی شکایت کردم. شوهرم اون موقع گفت منم با خونوادم قطع رابطه میکنم چون همشون مادر شوهر و پدرشوهر و..  همه طرف اون دامادرو گرفتن و باهاش خوب بودن. ولی شوهرم دروغ گفت هیچوقت باهاشون قطع رابطه نکرد به خدا اگه پاش بیفته با دامادشونم آشتی میکنه. مردا خیلی ببخشید بیشترشون عوضین. من الان ۵ ساله دارم میجنگم با شوهرم ازش متنفر شدم. ولی فکر کردی اون براش مهمه؟ اصلا . تازه هر سال عید سر من غر میزنه میگه تو آدم نیستی چرا نمیای بریم خونه مامانم عید دیدنی. منم بهش میگم تو بی غیرتی من نمیتونم بی غیرت باشم

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
دردم اینه تو به ساختمونم باهاشون

عوه خیلی سختهههه

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه مشت سیب زمینی شدن شوووهر هه

واقعا حرف دل منو زدی. خاهر اگه بخاد غصه بخوری هیچی درست نمیشه واسه خودت سرگرمی جور کن بگو بخند اصلا هم به خونواده شوهر توجه نکن به خدا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی  .من که دیگه شوهرمم برام مهم نیست. چکار کنم چون اون بی رگه من خودم اذیت کنم ؟

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
واقعا حرف دل منو زدی. خاهر اگه بخاد غصه بخوری هیچی درست نمیشه واسه خودت سرگرمی جور کن بگو بخند اصلا ...

من ب مرز دیوونگی رسیدم همش دعوا قهر جرو بحث دلمون خوشه زندگی میکنیم

برم نمیرم خونه بابام میزارم کلا از این شهر میرم تا آبرو عنی شوهرم بره خانوادم پشتم نیستن ک بخوام برم ...

وا دختر این چکاره میکنی خب بشین سر خونه زندگیت 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
من ب مرز دیوونگی رسیدم همش دعوا قهر جرو بحث دلمون خوشه زندگی میکنیم

واقعا چرا بخاطر خانواده شوهرت باید زندگی رو ب کام خودت

و شوهرت تلخ کمی دختر اتفاقا اونقدر با شوهرت خوش باش ک اونا از حسادت بترکن  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد