2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 52 پست
خاله من رسید مرز بعد گفت ما رفتیم کربلا😐  مامان من بود از یک ماه پیش خبر میداد

عین مامان ساده من زنگ زد خاله ام حال و احوال کنه فهمید خاله ام مرز داره میره کربلا منم نذاشتم مامانم بره دیدنش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان داشتم خونشو جارو میکشیدم باردارم هستم ۵ماهمه دخترش اومده میگه جاروبرقی میسوزه بمونه برا صبح منم ...

عفریته خانم...ان شاءالله مادرشوهرش همین جوری کار بکشه ازش با شکم 8 ماه 

عفریته خانم...ان شاءالله مادرشوهرش همین جوری کار بکشه ازش با شکم 8 ماه 

اونجورام نیس دیگه خودش داشت میکشید دلم سوخت براش اینجوری کردن منم گفتم توبه دیگه پشت دستمپ داغ کردم برن بهجهنم

بخدا ی روز بردمش دکتر از ساعت ۹ رفتم دنبال ازمایشاشو اینا تااومدم خونه شد ساعت ۲ خیلی سختمه این همه ...

اه...از این اخلاقای چسی بدم میاد...چرا مادرشوهرا اینجورین؟حتما احترام علی حده بزار خودش کونشم بهت کرد نباید چیزی بگی...

خدایا از این آدما از این مادرشوهرا که یجورین نصیب هیچ کس نکن

منم یه مادرشوهر دارم مسیرمون ازشون دوره مسافت زیاده 

زنگ میزنه به همسرم میگه چند گونی برنج گرفتم دوتا کوچه اونورتر اونار برام بیار

یه پسر دیگه ور دلش داره به اون نمیگه یا به اسنپ بگه یا همسایه پایینش خواهرشه و ماشین دارن 

یعنی شعورش همینقدره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بازتوخوبی مادرشوهر من شوهرمو پر کرده بابات منو قدیما بازنجیرمیزده گریه هم نمیکردم یعنی یادبگیر😂

زره اهنین رو آماده کن 

عجب جون سگی داشته قدیما مادرشوهره 😐

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
زره اهنین رو آماده کن  عجب جون سگی داشته قدیما مادرشوهره 😐

زنکه توهمیه من حامله بودم ویار داشتم درحدمرگ هرروز میومد میگفت نازمیاری ویارچیه من۹ماهه حامله بودم قالی۱۲متری رو میشستم روشانه م مینداختم میبردم بالاپشت بوم پهن میکردم😂😂