2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 52 پست
میدونم حق داری ولی حرص نخور همینکه با شوهرش وقت میگذرونه خوبه به خدا جای من نیستی بدونی چی میگم مادر ...

جال منم دقیقا همینه...شانس ماس ..اینم با شوهر خودش راحت نیس فکر میکنه شوهر من باید جبران کنه

هیچی بگو نمیدونستم حتی به شوهرت هم همینو بگو

ما با مادرشوهرم اینا دوتا شهر هستیم بعد مادرشوهرم با برادرشوهرم شهر ما کار داشتن و اومدن پیش ما. همون موقع  پدرشون قصد کرد که بره کربلا. زنگ زد خداحافظی کرد بعد گوشیو دادن به من گفتند بابا میخواد خداحافظی کنه منم به ی قیافه خجسته گوشیو گرفتم باباش گفت از مامان بپرس قند کجاست بعد هم قطع کرد 😁😁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه گفت شوهرت نگفت بهت چی بگم

بگو اره گفت رفتی منم بهش گفتم زیارتش قبول باشه 

نباید تلفنش رو جواب میدادی 

مادرشوهرم خمیشه به شوهرم زنگ میزد یبار 

شوهرم جواب نداده بود ب من زنگ زد گفت فلانی جواب نمیده 

گفتن همون جواب نداده به من زنگ زدی نمیدونم کجاس صب  بده خودش جواب بده کارت رو بگو 

بمن هربار گفتن منم گفتم نه. یه بار جلو شوهرم ازش پرسیدن به زنت نگفتی؟ اونم از همه جا بیخبر گفت چرا گ ...

🤣منم ازهمین میترسم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

اصلا ب تخمتم نباشه باهاشون حرف نزن مردشورشورشواین مادرشوهراروببرن خودتودرگیرشون نکن

بخدا انقدرم توقع داره از آدم

چشمش به دوتا فامیلش میفته دیگه از خود بی خود میشه

بگو اره گفت رفتی منم بهش گفتم زیارتش قبول باشه  نباید تلفنش رو جواب میدادی  مادرشوهرم خم ...

ترسیدم جواب ندم از خدا خواسته بگه من بهت زنگ میزنم جواب نمیدی

معمولی رفتار کن اصلاً گوشه وکنایه نزن،چیزی هم نگو بزار فکنه اصلاً اینجور مسائل برات مهم نیست ورفتارخ ...

بخدا ی روز بردمش دکتر از ساعت ۹ رفتم دنبال ازمایشاشو اینا تااومدم خونه شد ساعت ۲ خیلی سختمه این همه ساعت بشینم باردارم ۳۰ هفته ام 

بعد زنگ زد به شوهرم بدون اینکه به من بگه که بیاد دنبالمون اگه خودم زنگ میزدم میگفت چراازکار انداختیشا

خلاصه منم هم رسیدم رفتم سرویس حتی گوشی و کیفمو از ماشین برنداشتم اومدم دیدم نیست به شوهرم گفتم کجا رفت گفت رفت خونه بااینکه بردیمش در خونش پیاده نشد 

بعد فهمیدم چون اول تعارفش نکردم قهر کرده

بخدا ی روز بردمش دکتر از ساعت ۹ رفتم دنبال ازمایشاشو اینا تااومدم خونه شد ساعت ۲ خیلی سختمه این همه ...

شما حرص نخور 

یه سریا همینجورین دیگه 

بیخیال باش ولی بااین شرایطی که داری نرو دنبالش دکتر واینجورجاها که نمیتونی  به فکر بچه‌‌هم باش