2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 52 پست
اه...از این اخلاقای چسی بدم میاد...چرا مادرشوهرا اینجورین؟حتما احترام علی حده بزار خودش کونشم بهت کر ...

دقیقا بعد ناراحتم شده بود 

بردمش خونش همون موقع گفت نه میام تو از من پذیرایی کنی

بخدا ساعت ۷ صبح میاد زنگو یکسره میکنه

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

بازتوخوبی مادرشوهر من شوهرمو پر کرده بابات منو قدیما بازنجیرمیزده گریه هم نمیکردم یعنی یادبگیر😂

تو هم بگو تو فامیل ما یکی مادرشوهرشو اتیش داد🤣🤣

چند وقت پیش تو یک شهر همین اتفاق افتاد🤣🤣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زنکه توهمیه من حامله بودم ویار داشتم درحدمرگ هرروز میومد میگفت نازمیاری ویارچیه من۹ماهه حامله بودم ق ...

به منم میگفه

بچه ی خواهرش حاملس حالا من ۲۰ سالمه اون سنش بیشتره بچه ی دومشم هست من به مرغ ویار دارم هرروز میاد فلانی داشت برای شوهرش مرغ سرخ میکرد نمیدونم کباب میکرد

منم دیدم خیلی میگه گفتم منم ویارم تموم شده میخورم گرفتم درست کردم واسه پدرشوهرم کع میرفت سرکار گذاشتم اخه اون روز خانوم رفته بود مسافرت پدرشوهرم زنگ بزنه خبر بده بهش

هم رسید خونه روز بعد زنگ زد نهار دعوتمون کرد دیدیم یک دیس مرغ سرخ کرده گذاشت جلوم منم حالم داشت بهم میخورد یک قاشق از روغناشم ریخت رو برنجم ببینه میخورم یانه😐😐

زنکه توهمیه من حامله بودم ویار داشتم درحدمرگ هرروز میومد میگفت نازمیاری ویارچیه من۹ماهه حامله بودم ق ...

میگفتی پهلوونی بودی واسه خودت 😂😂😂 هیچ چی نخوری و حامله باشی و فرش کول کنی خیلیییییی دل و جرات میخواد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
جال منم دقیقا همینه...شانس ماس ..اینم با شوهر خودش راحت نیس فکر میکنه شوهر من باید جبران کنه

خیلی بده من خیلی عذاب میکشم خسته شدم شوهرمم میگه حق داری ولی باز دلش میسوزه میره

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

میگفتی پهلوونی بودی واسه خودت 😂😂😂 هیچ چی نخوری و حامله باشی و فرش کول کنی خیلیییییی دل و جرات میخ ...

پهلوون نیست قویه تخیلش بالاست😌اونوقت جالبه دخترخودش حامله شدازمنم بزرگتر بود میگفت دخترم ویارداره شوهرش بایدکاراشو بکنه همچی ناز ونوازشش میکرد

پهلوون نیست قویه تخیلش بالاست😌اونوقت جالبه دخترخودش حامله شدازمنم بزرگتر بود میگفت دخترم ویارداره ش ...

میدونم عزیزم یه جوری مسخره امیزه حرفهاش 

اینها طرف پسر و دخترشون رو میگیرن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم