الان نزدیکای تخمک گذاریمه از ترس و استرس دارم پس میوفتم برام دعا کنید بشه تازه کمربند سوره ی رعد هم بستمه فقط میدونم استرس خوب نییت ولی بازم ول کنم نیست این استرسه
دو سه روز دیگه موعدمه و از الان غم عالم رو دلمه که پریود میشم😔
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اگه خدایی نکرده خدایی نکرده نشد ماه بعد کمربند یوره ی رعد رو امتحان کن من فعلا بستمه ولی خیلی ها بود ...
اگه نتیجه گرفتی بهم بگو🙏
چشم البته من این ماه رو امید ندارم چون فکر کنم ادابش رو رعایت نکردم مثلا گفتن با مداد و سمت راست و اینکه بعد پریودی ببندی من کلا تازه بستم روزا اولم سمت چپم بود بعدشم با خودکارر🤣
چشم البته من این ماه رو امید ندارم چون فکر کنم ادابش رو رعایت نکردم مثلا گفتن با مداد و سمت راست و ا ...
مهم نیته آدمه نه این آداب