2777
2789

الان نزدیکای تخمک گذاریمه از ترس و استرس دارم پس میوفتم برام دعا کنید بشه تازه کمربند سوره ی رعد هم بستمه فقط میدونم استرس خوب نییت ولی بازم ول کنم نیست این استرسه

منکه یکساله اقدامم و نمیشه چی؟😪

دو سه روز دیگه موعدمه و از الان غم عالم رو دلمه که پریود میشم😔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله این ماه میشی خبرش رو بهم بدی هااا 

هعی خدا کنه😭😭😭

باشه عزیزم تاپیکتو ذخیره میکنم گمش نکنم 

ببینم چی میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هعی خدا کنه😭😭😭 باشه عزیزم تاپیکتو ذخیره میکنم گمش نکنم  ببینم چی میشه

اگه خدایی نکرده خدایی نکرده نشد ماه بعد کمربند یوره ی رعد رو امتحان کن من فعلا بستمه ولی خیلی ها بودن بستن نتیجه گرفتن

اگه خدایی نکرده خدایی نکرده نشد ماه بعد کمربند یوره ی رعد رو امتحان کن من فعلا بستمه ولی خیلی ها بود ...

اگه نتیجه گرفتی بهم بگو🙏

اگه نتیجه گرفتی بهم بگو🙏

چشم البته من این ماه رو امید ندارم چون فکر کنم ادابش رو رعایت نکردم مثلا گفتن با مداد و سمت راست و اینکه بعد پریودی ببندی من کلا تازه بستم روزا اولم سمت چپم بود بعدشم با خودکارر🤣

چشم البته من این ماه رو امید ندارم چون فکر کنم ادابش رو رعایت نکردم مثلا گفتن با مداد و سمت راست و ا ...

مهم نیته آدمه نه این آداب