2777
2789

میگن وقتی مرد زندگیش نخاد و تو قهر اختلاف باشن هیچ وقت نمیره دادگاه درخواست طلاق بدع 

منتظر تا زن بره  واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟؟

بعد امروز فهمیدم یکی ک تازه ۴ ۵ ماه عقد کردع پسره رف درخواست طلاق داد😐

خودم مرداد ماه دیدمشون باهم .. الان طلاقش داد تمام 

به این نتیجع رسیدم مردی ک نخاد زندکی کنه به راحتی میره دادگاه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خب 😕

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله هیچکس دوست نداره طلاق بگیره..

ولی دلیل اختلاف 90 درصد انسان ها یا نامزد نبودن یا سنتی ازدواج کردن یا پای شخص سوم در نفره و یا دخالت زیاد داشتن

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

نه نمیره مردای زرنگ زن رو رها میکنن میرن تا زن خودش درخواست بده  یا زجرکش و اجبار میکنن زن خودش بره درخواست بده 

اون‌مردی خودش درخواست میده مرده نسبتا خوبیه که مسعولیت حق و حقوق هم به عهده گرفته من هرچی دیدم مرد درخواست نداده

خب 😕

خب دیگ هیچی پشمام فر خورد 

الان شوهر منم چن ماهه قهریما . منتظرم خودش برع . کثافت نرف

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اون که به راحتی رفته مهریه نداشته یا بخشیده اون خانم یا پرداختش کرده 

مامان من 1360 سکه داره اونم عینالمطالبه  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)