2777
2789
عنوان

اهدای کتاب های تجربی

181 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی هست بخواد کتاب هاشو اهدا کنه؟

توان خرید ندارم حتی به قیمت پایین تر 

لطفا اگه امسال کنکور داشتین و قبول شدین این لطف رو در حقم کنین و کتاب هاتون رو اهدا کنین تا آخر عمرم دعای خیر میکنم براتون🥲

یه سر به دیوار بزن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

سلام عزیزم 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیست خیلی سبز هر سه پایه جداگونه دارم 

شیمی دهم مبتکران دوازدهم خیلی سبز 

ریاضی خیلی سبز تک پایه

فیزیک هم هر پایه جداگانه خیلی سبز

قیمتاش هم نصف قیمت خرید همون سال

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

کتاب ی این گزونی کی اهدا میکنه اخه همه با بدبختی دارن میخزن

ی کتاب زیست خریدم ۷٠٠تومن خیلی سوختم

چرا ب جای اینکه درخواست کنی از تلگرام کتابارو دانلود نمیکنی؟ خودم اینکازو میکنم

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
کتاب ی این گزونی کی اهدا میکنه اخه همه با بدبختی دارن میخزن ی کتاب زیست خریدم ۷٠٠تومن خیلی سوختم چ ...

چشمام ضعیفه وگرنه همینکارو میکردم

روی صحبتم هم با اونایی بود که نذر کردن کتاب هاشون رو اهدا کنن🌹

کتابخونه ها هم دارن. من خیلیا رو دیدم از کتابای کمک درسی اونجا استفاده میکنن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
چشمام ضعیفه با پی دی اف نمیتونم بخونم🥲

دلیل نمیشه ک 

من کتابایی ک دانلود میکنم تو لپتاب میبینم یا تو گوشی افقی میزنم میخونم

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

شهرمون کوچیکه کتابخونه اینجوری نداریم 

حالا زنگ بزن بپرس. اکثرا دارن عزیزم

دلیل نمیشه ک  من کتابایی ک دانلود میکنم تو لپتاب میبینم یا تو گوشی افقی میزنم میخونم

عزیز فکر نمی‌کنم تاپیک زدن من به شما آسیبی برسونه پس لطفا اگه کمکی نمیتونین کنین تاپیک رو ترک کنین من اگه مجبور نبودم همچین کاری نمیکردم