malesaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 2944 عنوان فکر کنم این بلاگفا میلیاردرن 136 بازدید | 6 پست که هر ثانیه یه لباس جدید و تیپ و مدل مو ارایش و جای جدید هستن واقعا اینهمه مول از کجا دارن همشونم خوشکل مشکل آدم اینا رو میبینه از زندگی نا امید میشه 1402/06/25 | 09:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7107 نه بابا همش فیلترهمیلیاردرم نیستن گول نخوریدمن یکی از دختر عموها بلاگر معروفیه تو اینستا نگاه می کنه آدم میگه پولش از پارو بالا می ره اشاره کنه دنیارو می خرهدر حالی که مستاجرن🤦♀️ آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12545 اینا پول دلقک بازیا و لخت شدناشونو میخورن 😐 ی عده بی هنر که فقط بلدن بزک دوزک کنن و ادا در بیارن روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
malesaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 2944 نه بابا همش فیلتره میلیاردرم نیستن گول نخورید من یکی از دختر عموها بلاگر معروفیه تو اینستا نگاه می ... پس چجوری هر لحضه یه لباس و تیپ جدید دارن
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7107 پس چجوری هر لحضه یه لباس و تیپ جدید دارن چون از راه بلاگری پول در میاره برای اینکه فالوش زیاد شه همه رو خرجه خودش و تیپ و خوردوخوراکش می کنه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18067 پس چجوری هر لحضه یه لباس و تیپ جدید دارن اونارو برای تبلیغات بهشون میدن من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پائیزگرم عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2628 نه بابا همش فیلتره میلیاردرم نیستن گول نخورید من یکی از دختر عموها بلاگر معروفیه تو اینستا نگاه می ... اکثربلاگرهای معروف ویلاهای میلیاردی خریدن،دخترعموی شماشایدمستاجرباشه ولی قطعا ملک و املاک خریده،چندکا داره؟.