2777
2789
عنوان

فکر کنم این بلاگفا میلیاردرن

136 بازدید | 6 پست

که هر ثانیه یه لباس جدید و تیپ و مدل مو ارایش و جای جدید هستن واقعا اینهمه مول از کجا دارن 

همشونم خوشکل مشکل آدم اینا رو میبینه از زندگی نا امید میشه 

نه بابا همش فیلتره

میلیاردرم نیستن گول نخورید

من یکی از دختر عموها بلاگر معروفیه تو اینستا نگاه می کنه آدم میگه پولش از پارو بالا می ره اشاره کنه دنیارو می خره

در حالی که مستاجرن🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

اینا پول دلقک بازیا و لخت شدناشونو میخورن 😐 ی عده بی هنر که فقط بلدن بزک دوزک کنن و ادا در بیارن 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چجوری هر لحضه یه لباس و تیپ جدید دارن 

چون از راه بلاگری پول در میاره برای اینکه فالوش زیاد شه همه رو خرجه خودش و تیپ و خوردوخوراکش می کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
پس چجوری هر لحضه یه لباس و تیپ جدید دارن 

اونارو برای تبلیغات بهشون میدن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه بابا همش فیلتره میلیاردرم نیستن گول نخورید من یکی از دختر عموها بلاگر معروفیه تو اینستا نگاه می ...

اکثربلاگرهای معروف ویلاهای میلیاردی خریدن،دخترعموی شماشایدمستاجرباشه ولی قطعا ملک و املاک خریده،چندکا داره؟.