2777
2789
عنوان

طرز تهیه ترشی ترد و خوشمزه

199 بازدید | 8 پست

دوستان میخوام ترشی درست کنم میخوام موادشو بجز بادمجون همه رو خام بریزم که ترد شه.. قبلا یه کم تو سرکه وآب نمک میجوشوندمش الان میخوام خام بریزم.. حالا میترسم کلم خام باعث بشه ترشی بوی بد بگیره میشه تجربه هاتونو بگید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما وقتی ترشی کلم و هویج درست میکنیم، خام به سرکه و ادویه اضافه میکنیم!!  و خیلی ترد میشه.

ی بار جوشوندیم اصلا دوست نداشتیم.

ولی ترشی بادمجان ی کوچولو فقط بادمجان میجوشونیم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
از یکی از دوستام پرسیدم میگفت بریز تو زودپز😐

/:

امتحانش ضرر نداره.

توی مقدار کم درست کنید، به روش های مختلف میبینید کدوم بهتر/:

ی بار فامیل مون به روش خودش براموم درست کرد.

خودمون درست کردیم به روش خودمون.

مال ما ترد بهتر شد، البته ایشون هیچ وقت قبول نکردن/:

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.