2777
2789

همه تخصصی ها هر روز ،عمومی هارو سره کلاس گوش کن 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمومیا رو که بخون برا نهایی ، هر کسی رو دیدم موفق بوده برا معدل عمومیا رو خونده بوده از اول مرتب ...

دیگه بستگی به تو داره ،من سال آخر مدرسه نمیرفتم با برنامه ی آزمونا میبردم جلو ، یه جاهاییشم بسته به شناختی که از خودم داشتم عوض میشد ولی اگه بتونی بین مدرسه و چیزی که خودت شناخت داری و اگه آزمونی میدیدی تعادل برقرار کنی ودر بدترین حالت تا فروردین تموم کنی خوبه ...

صرفا مدرسه نه کارهای مدرسه رو انجام بده خودت اصافه تر هم باش 

درس هایی که اون روز داشتی رو همون روز بخون خیلی مهمه بعد

رشته ات رو نمیدونم اما مثلا تجربی

درس ریاضی و زیست رو امروز بخون شیمی و فیزیک رو فردا بعد در کنارشون دو الی سه درس هم عمومی بخون 

تا از مدرسه میای یک ساعت استراحت کن بعد تا ۱۲ شب این کار ها رو انجام بده 

😢یاخدا.  اخر هفته ها یه چن ساعتی هم اختصاص میدم بهشون

باید ۱۲ ساعت بخونی پس ،۱۰ و نیم ساعتت حداقل برای اختصاصی هاست

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
😢یاخدا.  اخر هفته ها یه چن ساعتی هم اختصاص میدم بهشون

اخر هفته ها رو بزار برای عقب ماندگی و مرور و آزمون زدن 

توی برنامه ات جای مرور و روتین و آزمون زدن و جبرانی هم یادت نره بزاری

عمومیا رو که بخون برا نهایی ، هر کسی رو دیدم موفق بوده برا معدل عمومیا رو خونده بوده از اول مرتب ... ...

میدونم میخونم منظورم هر روز که درس دادن برای تثبیت باید بخونمش دیگه بمونه واسه بعدا از یادم میرن که. مثلا لغات زبان و عربی یا تاریخ و دینی اخر هفته تایم بزارم واسشون؟

سلام ، 

ترجیحا هر روز چهار درس اختصاصی رو داشته باشین 

البته خیلی به ساعت مطالعه و تند خوانی شما بستگی داره ، اگه نمی تونین پس بیاین یک تایم مشخص واسه زیست ، شیمی بذارین بعد جای فیزیک و ریاضی رو ی روز در میان عوض کنید ،

یک یا دو باکس مطالعه هم برای عمومی