ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 4988 عنوان وام ازدواج 96 بازدید | 10 پست خانوما راسته میگن وام ازدواج دیگه نمیدن اصلا ؟؟؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین » امروز | 05:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 4988 میگن دولت حذفش کرده دیگه نمیدن «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 248 میدن شوهر من تازه گرفته من دیر ثبت نام کردم تو نوبتمسال جدیدم بیشتر میکنن
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 4988 میدن شوهر من تازه گرفته من دیر ثبت نام کردم تو نوبتمسال جدیدم بیشتر میکنن دولت در بودجه ۱۴۰۵ هیچ بحثی از وام ازدواج و فرزندآوری مطرح نکرده و رقمی هم برای ان در بودجه درنظر نگرفته است.این خبر جدیده ، خواهر دم بخت دارم ، هنوز عقد نکرده میخواستیم جهیزیه بگیریم با وام ازدواج واسش «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 4988 میدن زیر سن ۲۵بیشترم میدن دولت در بودجه ۱۴۰۵ هیچ بحثی از وام ازدواج و فرزندآوری مطرح نکرده و رقمی هم برای ان در بودجه درنظر نگرفته است.این خبر جدیده ، خواهر دم بخت دارم ، هنوز عقد نکرده میخواستیم جهیزیه بگیریم با وام ازدواج واسش «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 248 دولت در بودجه ۱۴۰۵ هیچ بحثی از وام ازدواج و فرزندآوری مطرح نکرده و رقمی هم برای ان در بودجه درنظر نگ ... چرا هست بزنید گوگل بخونید ما تازه گرفتیم ۳۰۰ هنو قسط اولشو ندادیم سال جدید فکر میکنم ۴۰۰ باشه
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 4988 چرا هست بزنید گوگل بخونید ما تازه گرفتیم ۳۰۰ هنو قسط اولشو ندادیم سال جدید فکر میکنم ۴۰۰ باشه اینو دیروز منتشر کردن نگران شدم «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 248 اینو دیروز منتشر کردن نگران شدم دیگه خبر جدید باشه نمیدونم من یک ماهو نیمه تو نوبتم فعلا تا اخر سالو که میدن دیگه سال جدید نمیدونم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64422 اینو دیروز منتشر کردن نگران شدم چرت و پرت این موقعها زیاد میگن باور نکن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
__mehran__ عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 161 حذف نشده فقط تو مجلس برای سال ۱۴۰۵ بوجه ای برای وام ازدواج و فرزند آوری در نظر نگرفتن و خب این هم نشون میده که میخوان حذفش کنن یا تغیراتی ایجاد کنن