2777
2789

نوزادم سه ماهشه گاهی تو روز مثلا یهو بی حرکت میشه انگار بره تو فکر مثلا یا زل میزنه ی جا

حواسش هست چون اگ رد بشم نگا میکنه یا دست تکون بدم میبینه اما از بدو تولد همینجوریه خیلی نگرانم بنظرتون طبیعیه؟؟

عزیزم سر رشته ای ندارم ولی نگران نباش واسه چکاب که رفتی دکتر اینارم ازشون بپرس چون اینجا چیز درست و علمی ای نمیگن بهت و بیشتر میترسونتت الانم نی نی تو از طرف من بوس کن و بگیر بخواب که صبح بیدار میشه بیچارت میکنه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سر رشته ای ندارم ولی نگران نباش واسه چکاب که رفتی دکتر اینارم ازشون بپرس چون اینجا چیز درست و ...

تا الان بیدار بود از خستگی انگار فکر میاد سراغم بیچاره ام میکنه تا به گریه نندازع منو ول کن نیست

تا الان بیدار بود از خستگی انگار فکر میاد سراغم بیچاره ام میکنه تا به گریه نندازع منو ول کن نیست

الهی ؛ خواهرانه بهت میگم روحیتو خوب کن اون بچه هم گناه داره انرژی منفی رو میگیره من که نمیدونم مشکلات شما چیه ولی واسه خودت وقت بزار برو روانشناس حتی داروی اروم کننده اعصاب مصرف کن اون نی نی کوچولو همه دنیاش شمایید

در طول روز زیاد میخوابه ؟دمر میشه گردنشو نگه میداره؟به صدا واکنش نشون میده؟

روزا خوابه شبا بیدار

بله گردن میگیره

بله واکنش داره لبخند هم میزنه تازگیا

الهی ؛ خواهرانه بهت میگم روحیتو خوب کن اون بچه هم گناه داره انرژی منفی رو میگیره من که نمیدونم مشکلا ...

میرم دکتر قرصم مصرف میکنم ولی فایده نداره مدام نگرانم تموم موهام سفید شدن

روزا خوابه شبا بیداربله گردن میگیره بله واکنش داره لبخند هم میزنه تازگیا

من فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه

گاهی اوقات مثل این رفتارا مثلا زل زدن رو خانواده خودت یا همسرت ندارن؟

یا خودتون ندارین ؟

اگه نوزاد گریه نکنه یا به گرسنگی تشنگی و درد و صدا واکنش نشون نده مشکل داره ولی نوزاد شما به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه

چقد طول میکشه وقتی بی حرکته؟

میرم دکتر قرصم مصرف میکنم ولی فایده نداره مدام نگرانم تموم موهام سفید شدن

همه مشکلات فدای ی تار موهای بچت خودتو مشغول چند سال دیگه دغدعه های الانتو مسخره میکنی پس ول کن و لذت ببر از نوزادی بچت

من فکر نمیکنم مشکلی داشته باشهگاهی اوقات مثل این رفتارا مثلا زل زدن رو خانواده خودت یا همسرت ندارن؟ی ...

در حد مثلا یه دقیقه گاااهی اوقات هم همونجور خوابش میبره گاهی نه دوباره دست و پا میزنه و تکون میخوره

نه من ندیدم داشته باشن این رفتارو

به همه اینا واکنش نشون میده

خوابیدن هم میتونه مشکل باشه؟؟

همه مشکلات فدای ی تار موهای بچت خودتو مشغول چند سال دیگه دغدعه های الانتو مسخره میکنی پس ول کن و لذت ...

ببین یه نفر توی وجودمه اذیتم میکنه

مدام میکه چرا بچه اونجوری میکنه نکنه مریضه

چرا این رفتاروکرد پس فلانه

گریه میکنم گاهی نمیخوام بهش فکر کنم ول کن نیست نمیره انقدر نمیره و حرف میزنه تا ب گریه بیفتم و حالم بشدت بد بشه