2777
2789
عنوان

مدفوع سبز خیلی تیره نوزاد

923 بازدید | 8 پست

دوستان نوزاد من دو ماهشه از اول شیر خشک می‌خورد  و روزی ۳،۴ بار دفع. داشت چند روزه روزی یک بار دفع داره و سفت تر از همیشه ‌.اولش رنگش طبیعی بود اما الان دو روزه سبز تیره است البته به سفتی چند روز پیش نیست اما مثل سابق هم شل نیست و روزی یه بار دفع داره .این نگران کننده است ؟؟؟؟.دکتر میبرم ولی فعلا دسترسی به دکترش ندارم و پیش بقیه نمیخوام ببرم چون هر کدوم الکی یه دارو یا شیر جدید میدن که بدتر میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای نگرانی نیست وقتی شیر زود هضم میشه صفرا فرصت تغییر رنگ دادن مدفوع رو نداره علتش فقط همینه که شیر زود هضم شده 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
جای نگرانی نیست وقتی شیر زود هضم میشه صفرا فرصت تغییر رنگ دادن مدفوع رو نداره علتش فقط همینه که شیر ...

در واقع دیر هضم‌میشه چون دیر به دیر دفع داره قبلا که روزی ۳ بار دفع داشت زرد بود

در واقع دیر هضم‌میشه چون دیر به دیر دفع داره قبلا که روزی ۳ بار دفع داشت زرد بود

مگه نگفتی شل تر از موقعی که زرد بود دفع می‌کنه ؟ این یعنی زود هضم می‌کنه 

کم شدن تعداد دفع کاملا طبیعیه نمیتونی بگی چون تعدادش کم تر شده پس دیر هضم میشه شیر داره جذب بدن بچه میشه تعدادش کم تر شده 

و همین که رنگش سبز تیره ست یعنی زود هضم می‌کنه 

مهم بافت مدفوعه که سفت و خشک نباشه گلوله نشه خون توش نباشه بلغمی نباشه سفید نباشه وگرنه سبز تیره یا زرد بودن طبیعیه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
مگه نگفتی شل تر از موقعی که زرد بود دفع می‌کنه ؟ این یعنی زود هضم می‌کنه  کم شدن تعداد دفع کام ...

برعکس سفت تر از وقتی که زرد بود .هم تعدادش کم شده هم سفت تر خم رنگش سبز