سلام خانوما خوبین .من حکم طلاقم اومده مهریمم یه خونه بنامم زدن.دلیل طلاقمم اعتیاد به هرویین شوهرم بود 6 بار کمپ رف ولی خوب نشد انگشتاشم پای خماری از دست داده.ولی من دلتنگشم همش روزای خوب یادم میاد حالم بد میشه نمیتونم گریه کنم فقط بغض میکنم یه دختر 5 ساله هم داره که دادگاه بهم داده فقط بیاین دلداریم بدین جز شما ها کسیو ندارم باهاش حرف بزنم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وای میدونی من بعضی وقتا خیلی دلم میگیره.. خداقسمت من نکنه وگرنه من بخاطر دلسوزی نمیتونم طلاق بگیرم& ...
احتمالا یا مصرف دیگه ای داشته که منجر به قطع شدن انگشتاش شده یا در اثر حادثه
سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙