2789
عنوان

طلاق

314 بازدید | 34 پست

سلام خانوما خوبین .من حکم طلاقم اومده مهریمم یه خونه بنامم زدن.دلیل طلاقمم اعتیاد به هرویین شوهرم بود 6 بار کمپ رف ولی خوب نشد انگشتاشم پای خماری از دست داده.ولی من دلتنگشم همش روزای خوب یادم میاد حالم بد میشه نمیتونم گریه کنم فقط بغض میکنم یه دختر 5 ساله هم داره که دادگاه بهم داده فقط بیاین دلداریم بدین جز شما ها کسیو ندارم باهاش حرف بزنم

دخترم تنها بهونه زندگیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای میدونی من بعضی وقتا خیلی دلم میگیره..

خداقسمت من نکنه وگرنه من بخاطر دلسوزی نمیتونم طلاق بگیرم 

اشی چطوری از دست داده ؟ یعنی کلا انگشت نداره ؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
يعني چي انگشتاشو از دست داده؟ خب ناراحتي نداره ديگه بي عقل بوده معتاد شده بزودي هم ممكنه بميره

انگشتاش تو دستگاه پرس قط شدن همشون یه درمیون

دخترم تنها بهونه زندگیم

سلام 

ای جونم 

الهی روزهای خوبی در پیش روی خودت داشته باشی 

دنیا بالا و پایین زیاد داره سعی کن حال خودتو خوب کنی 

تو الان باید قوی تر از گذشته باشی ضمنا مسئولیت تو الان 

بیش از گذشته است از گذشته درس بگیر و آینده خودتو بساز

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙