2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا که چه سنگدلی گرفتارشده بیچاره ولی استارتر هم نبایدبسوزه بپاش 

خيلي سخته و شوك بزرگيه مخصوصا اينكه علاقه داشته بهش ولي دنيا خيلي بي ارزشه من ديگه جوري شدم كه آماده و منتظر اتفاق بدم 😣

وای میدونی من بعضی وقتا خیلی دلم میگیره.. خداقسمت من نکنه وگرنه من بخاطر دلسوزی نمیتونم طلاق بگیرم& ...

احتمالا یا مصرف دیگه ای داشته که منجر به قطع شدن انگشتاش شده یا در اثر حادثه 

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙

[QUOTE=310238288]منم خیلی دلم میسوزه براش.من ببخشید کونشم میشستم دهنش لقمه میزاشتم ولی اون مواد میکشید و منو کتک میزد[/QUOTE

چطور وقتي قطع شد زنده موند از درد؟!

ديگه معتاد همينه مغز نداره كه نبايد ازش دلگير شي شانس آوردي نكشتت.ازش متنفر شو 

پدرشوهرم خونه زده بنامم چون زندان افتاده بود نمیتونس دووم بیاره اونجا

آهان خوبه پس

ناراحت نباش این روزام میگذره

ولی خب هیچوقت فراموش نمیشه اون ادمی ک زندگیتو گذاشته بودی پاش🥲

ازین ب بعدم ۱۰ برابر قبلت قوی میشی ب این راحتیا نمیشکنی

آهان خوبه پس ناراحت نباش این روزام میگذره ولی خب هیچوقت فراموش نمیشه اون ادمی ک زندگیتو گذاشته بود ...

اره دیگه از این میسوزم تمام تلاشم بی فایده بودد

دخترم تنها بهونه زندگیم

راحت شدی،دیگه چه غصه ای داری بخوری.بفکر آینده خودتو بچه ت باش.....به این فکر کن اگه اونقدر که اون واست مهم بود،توهم واس اون مهم بودی،هرگز پا تواین راه ها نمیذاشت .پس حرص بیخودی نخور،ازهمه مهمتر بفکر دخترت باش.چون تواین اوضاع واقعا بچه ها، اذیت میشن😔بخصوص اگرم دختر باشه...

خودم لیسانسم تو بیمه کار میکنم

خداروشکر،خیلی خوشحال شدم که کار داری.زندگیتو از نو بساز،میدونم خیلی سخته،و ودلت میسوزه واسسش،ولی واسه آدمی که خودش دلش نمیسوزه واسه زندگیش،دلسوزی بیفایدس

حالا اگه امکانش هست ببخشش من نفهمیدم چطور خونه رو بنام تو زدن چرا رفت زندان بخاطر مهریه که کسیو زندان نمیندازن چون قانون زندانو برداشتن 

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی