2777
2789
چرا نمیشه؟

شادی ندارم ک خاستم امیدواری بدم مثلا😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=310211847]عزیزم🥲❤منم متولده ۸۴[/QUOT بهترین دعای که میتونم برات بکنم اینه که هیچ وقت تجربه ...

مرسی گلم توم همینطور

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
الهی بگردم فداتشم ک من  اینستام اینه @queenie_wonder اگ دوس داشتی دایرکت بده برسم میزنگمت

نمیتونی لایو بگیری همه ببینن بگم دوستامم بیان؟🥲❤البته اگه زحمتی نیست

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
شادی ندارم ک خاستم امیدواری بدم مثلا😂

عزیززززززم...انشاالله همیشه دلت شاد باشه 

حالا من یه چی تعریف کنم بخندی 

با شوهرم رفته بودیم طلافروشی اونجا یه دختر بچه بود بغل باباش میخواستن گوشاشو سوراخ کنن مادره گفت از بس تو خونه کش موهاشو دور گوشش میندازه یا هر چی دستش میاد میندازه دور گوشش گفتیم بیایم براش گوشاشو سوراخ کنیم گوشواره بخریم،بچه به اون طلافروشه گفت عمو من هر وقت گفتم یک ،دو ،سه تو بزن ...اونم گفت ای به چشششششم 

بچه یکم مکث کرد پدرش دستاشو گرفته بود همه زوم کرده بودیم روش ،بچه گفت ۱/۲/۳حالا بززززن طرف تق زد...بچه داد کشید وگفت حالا دومی زووود ۱/۲/۳بززززززن.... اونوری هم زدن بعد بچه خنده و گریه ش قاطی شده بود ما همگی میخندیدیم از این شجاعت بچه اونم اشکاش میومد ولی میخندید و توی آینه نگاه میکرد خیلی باحال بود😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیززززززم...انشاالله همیشه دلت شاد باشه  حالا من یه چی تعریف کنم بخندی  با شوهرم رفته ب ...

😐😂😂

من ی بار آمپولو اینجوری کردم ولی وقتی سه دو یک گفتم فرار کردم😐😂آمپولم تو رگی بود میترسیدم یادش بخر مامانم خرم کرد گفت بیا بریم واست بستنی میخرم پیتزا میخرم 

بعد اینکه زدم هیچ کیک و نوشابه ام نخرید چه برسه پیتزا😂🤦🏻‍♀️

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

حس میکنم در آینده دختر قویی میشه...خدا حفظش کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
😐😂😂 من ی بار آمپولو اینجوری کردم ولی وقتی سه دو یک گفتم فرار کردم😐😂آمپولم تو رگی بود میترسیدم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من آمپول زدن رو از مادرم خدابیامرز یاد گرفتم...مامانم با بابام قهر بود بعد حالش بد شد گفت نمیخوام به بابا رو بزنم خودت بزن ،منم آمپول رو گرفتم مثل دارت زارت زدم 😂یادش بخیر بابام چند روز باهام حرف نزد...خلاصه ترسم ریخت ...باید برم تزریقاتی باز کنم.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من آمپول زدن رو از مادرم خدابیامرز یاد گرفتم...مامانم با بابام قهر بود بعد حال ...

بیچاره😐😂🤦🏻‍♀️چه کردی باهاش 

من چندشب پیش رفتم سرم بزنم زدن سوراخ سوراخم کردن 

ی پرستاره بود تازه اومده بود انگار بدون اینکه رگمو پیدا کنه سوزنو زد یکی از رگام پاره شد 

اومد دوباره بغلش بزنه یه درد وحشتناک پیچید تو دستم دستم باد کرد کبود شد احساس میکردم سرم داره میره زیر پوستم 

باز اومد در اورد زد اونیکی دستم لامصب عذاب روحی جسمی بهم داد

بیچاره😐😂🤦🏻‍♀️چه کردی باهاش  من چندشب پیش رفتم سرم بزنم زدن سوراخ سوراخم کردن  ی پرست ...

عزیزززرم...الان حالت چطوره؟ 

میشه جای آبکش از دستت استفاده کنی😂احتمالا رگات نازکه .

ابجی اسم دخترم رو میخوام بزارم النا..پسر شد ایلیا(شوهرم دختر دوست داره میگه یدونه مثل خودت می‌خوام ه ...

ان شاءالله به زودی هم زندگیتون سرو سامون میگیره هم النا خوشگلت به دنیا میاد

حتما دعات میکنم عزیزدلم

عزیزززرم...الان حالت چطوره؟  میشه جای آبکش از دستت استفاده کنی😂احتمالا رگات نازکه .

برنج ابکش کنم😐😂رگ با طعم برنج 

الان که خوبه ولی کبوده 

😐😂لعنتیا 

سرم زدنو خیلی دوست دارم وقتی سرمو میزنن ادم ارامش میگیره رو تخت بیمارستان 

ولی این دفعه پشیمونم کردن😂

خدایااااا🥲چقد سختی کشیدی میفهممت  شوهرت حق داره واقعا

بعععع دیدی منتظرت بودم 

آره بنده خدا خیلی ناراحته ولی من خودم دیگه باهاشون حرف نزدم 

همش میخان یکاری کنن شوهرم ناراحت بشه من خیلی دوسش دارم اصلا نمیتونم ی ثانیه ناراحتیشو تحمل کنم 

با اینکه انقد بحث و اینا بینمونه ولی وقتی ناراحت میبینمش از ته دلم ناراحت میشم چون اخلاقش یجوره که کلا شوخه و میگه میخنده مسخره بازی در میاره بعد کا ناراحت میشه ادم دلش میگیره ناراحت میشه