2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم❤️قوی باش...سخته درک میکنم

😔💔

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

خدا جونم میدونی غیر تو هیچکسی رو ندارم خیلی ب رحمتت دل بستم یجواریی قلبم باور کرده ک حاجتمو میگیرم  بعد ده سال بحق امام رضا من روسیاه و دست خالی برنگردون اینبار دیگ واقعا میمیرم

جدیدا خیلی نگران آیندم اینکه چی میشه به چیزایی که میخوام میرسم خوشبخت میشم بیشتر موقع ها به این فکر میکنم چرا باید میدمش چرا حرفای خانوادش دقیق برام مشخص نیست 

کلا خیلی به همه چیز زیاد فکر میکنم آخرش به نتیجه ای نمیرسم و با خدا حرف میزنم 

بچه ها لطفا برام دعا کنید اگه چیزی قسمت من نیست الکی بهش دلخوش نباشم و امیدوار

👌😂 بیا باهم‌حرف بزنیم

باشه چی بگیم بزار من بگم 

نگا کن منو شوهرم باهم دوست بودیم بعد مامانم باعث جداییمون شد من تقریبا افسردگی گرفته بودم البته از نظر خودم ضد افسدگیم اونا میگن افسرده بودی بعد تازه ام نوه عموی مامانم اومده بود و اینا مثلا منو سرگرم کنه بعد هیچ دوستیی نبودا فقد صحیت میکردیم خودشم همسن بودیم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
ای جانم ازت ممنونم عزیزم چقدر مهربونی شما ان شاءالله خدا به اندازه قلب مهربونت بهت سلامتی و دل خوش ...

ابجی اسم دخترم رو میخوام بزارم النا..پسر شد ایلیا(شوهرم دختر دوست داره میگه یدونه مثل خودت می‌خوام همه چیش به تو بره)..از آینده میترسم از قدم های بزرگ برداشتن میترسم ...فقط خدا کنه تا سنم نرفته از این بالاتر بتونم حس مادری رو تجربه کنم...گفتن ۱۳صفر یه چیزی به نیت حاجتتون بخرین با شوهرم رفتم بیرون اول یه جاسوییچی خریدم بعدم یه جوراب خوشگل دخترونه...بردم تو اتاقم آویزون کردمش با نخ ،جورابه فرداش افتاد زمین..چقدر با شوهرم خندیدم گفتم اول مادر میشم،ولی من دوست دارم اول شرایطمون خوب بشه با دل قرص بریم جلو تا شرمنده ی بچم نشم...برام دعا کن مشکلاتم حل بشه آبجی دعا در حق دیگری گیرا تره...دوست دارم اولین تاپیکمو زود بزنم منتظر این لحظه م .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

[QUOTE=310211847]عزیزم🥲❤منم متولده ۸۴[/QUOT

بهترین دعای که میتونم برات بکنم اینه که هیچ وقت تجربه های تلخ نداشته باشی و همیشه غرق در آرامش باشی ♥🫂

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍
نمیشه شادیامونو بیرون بریزیم؟

چرا نمیشه؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خیلی ناراحتم  من خیلی خواستکار دارم  ولی یکی از خواستکارامو که دو ماه پیش اومد خیلییییی ...

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل الفرجهم....قسمتت باشه میاد یه کوه هم سرراهش باشه کوه رو پس میزنه اگرررررر خدا بخواد،غصه نخور عزیزم،انشاالله خوشبخت بشی.

👌😂 بیا باهم‌حرف بزنیم

بعد اون اومدیم باهم دوتا سه تا عکس انداختیم 

بره شوهرم سوتفاهم شده بود فک میکرد من با اون دوستم الته جداییمون خیلیم طول نکشید کلا یک ماه کات بودیم اون طرفم که فامیل بود تمام اون یک ماهو نبود مثلا یک هفته کلا دیدمش سرجمع بعد که ما ازدواج کردیم با شوهرم 

این طرف فامیلمون افتاد مرد 

من قبلش ب مامانمو ابجیم گفتم اینو استوری نکنید شوهر من نبینه چون بفهمه ناراحت میشه از دستتون اون فکر میکرد منواون دوستیم 

مامانو ابجی منم بدتر لج کردن اومدم طرفو استوری کردن ی عالم قربون صدقش رفتن 

شوهرم دید بحثمون شد بعد مامانم اومد مثلا جمعش کنه اومد بدترش کرد یه عالمه توهین کرد به شوهرم جلو خانوادش 

بعدم رفت از اون روز به بعد شوهرم خیلی ناراحت شد اصلا عصبیه انگار چون اصلا انتظار نداشت تیک عصبیم داره شبا تو خواب انگار که بهش شوک میزنی دندوناشو تو خواب میکوبه بهم یکی از دندوناش خورد شده تو روش میگم میگه واسم مهم نیست ناراحت نیستم ولی من میفهمم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️