2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 56 پست
سختی که تو همه ی زندگیا هست ولی به لطف خدا تا الان که از عهدش براومدیم ایشاالله از این به بعد هم خدا ...

میدونی چیه منم پسرم مدام از بچه دیگه حرف میزنه با خودم فکر میکنم خوب من بیارم صد در هزار درصد امکاناتی ک براش فراهم بوده تا الان کم میشه شاید فعلا بچه است و مهم نباشه و بخاطر بچه دیگ ذوق کنه اما بزرگ ک بشه همینی که تا الان مخ منو داره میخوره برا خواهر برادر فردا میگه نتونستی چرا اوردی من اینو میخوام فلان میخوام کاشکی خودم تنها بودم

ما خودمون کوچیک بودیم زیاد سخت گیر نبودیم بخدا من خودم درسال یکبار مانتو شلوار میخریدم در سال دو بار کفش عید اول مهر

ی کیف داشتم از راهنمایی تا اخر دبیرستان همون کیفم بود

انقد قانع انقد کم توقع بخاطر همینم بوده ک پدر مادرا توانایی بچه اوردن داشتن و من خودم چهار تا بچه ایم 

اما الان پسر من برای مدرسه امسال دو مدل کفش دو مدل کیف دو مدل جا مدادی و...و....و.و.....و.....و

الان من نوعی به هیچ عنوان نمیتونم چهار تا بچه بیارم حتی فکر ب بچه دومم دیوونم میکنه دوس ندارم بچم کمبود چیزی  رو حس کنه احساس میکنم با بچه بعدی اما اینجور میشه

خودم میدونم داشتن خواهر برادر چه نعمت بزرگیه چون خودم دارم و خداروشکر میکنم بابتش شاید بگید دارم ظلم بهش میکنم 

(ک میکنم)اما اینجور انگار ک عذاب وجدان ندارم براش

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
سختی که تو همه ی زندگیا هست ولی به لطف خدا تا الان که از عهدش براومدیم ایشاالله از این به بعد هم خدا ...

خدار هزار مرتبه شکر

ان شا الله سایتون تا ابد بالا سرشون باشه

عاقبت بخیری و خوشبختیشونو ببینید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی چیه منم پسرم مدام از بچه دیگه حرف میزنه با خودم فکر میکنم خوب من بیارم صد در هزار درصد امکانا ...

آره راست میگی عزیزم البته یه چیز بگم بهت ما خودمون هم کم مقصر نیستیم من خودمو میگم سطح توقع بچه هارو خودمون می‌بریم بالا تا هر چی میخوان چه به دردشون بخوره یا نه آنی براشون فراهم میکنم معلوم که اونا هم دیگه به کم قانع نمیشن قدیم اینجوری نبود از ۱۰ تا چیزی که می‌خواستیم یکیشو به زور برامون میخریدن‌.بعد یه چیزم بگم بهت بچه های الان هر کاری هم بکنی باز بزرگ بشن یه ایرادی میگیرن همین بچه ای که تو میگی بزرگ بشه میخواد بگه چرا بچه ی دیگه ای آوردی اگه نیاری هم بزرگ بشه اونموقع میخواد بگه چرا واسه من خواهر برادر نیاوردی چرا من تنهام.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
خدار هزار مرتبه شکر ان شا الله سایتون تا ابد بالا سرشون باشه عاقبت بخیری و خوشبختیشونو ببینید

فداتشم عزیزم شما هم همینطور.ایشاالله هر چی که به خیر وصلاحتون هست براتون پیش بیاد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
آره راست میگی عزیزم البته یه چیز بگم بهت ما خودمون هم کم مقصر نیستیم من خودمو میگم سطح توقع بچه هارو ...

بله درسته خودمون پر توقع کردیم چون دور وریا بچه هاشون اینجورن قدیم همه ساده زیست بودن اما الان پسر من یچیزی بخواد بگم نه میگه چرا......داره(برادرزادم)چرا اون داره(خواهر زادم)وقتی ک الان همه امکانات دارن حتی بیش تر از حدش واقعا ما نمیتونیم مثل قدیم قانع بارشون بیاریم

اره اینم راست میگی بخدا بین دو راهی بدی گیر کردم خدا ان شالله هر راهی ک خیره بزاره جلو پام

بله درسته خودمون پر توقع کردیم چون دور وریا بچه هاشون اینجورن قدیم همه ساده زیست بودن اما الان پسر م ...

خب همین مقایسه کردنا خراب میکن پسر منم اینطوره ولی پسر من وقتی مقایسه میکن میگم مامان عوضش تو فلان چیزرو داری که اون نداره مگه اون میره گریه کن بگه آراد چرا داره منم میخوام قرار نیست هر کی هر چی خرید تو هم بگی منم میخوام در عوض تو هم خیلی چیزا داری که اونا ندارن.

به هر حال باز تا دیر نشده واختلاف سنیشون زیاد نشده تصمیمتونو بگیرین ایشاالله هر چی که بود به خیر وصلاح خودتونو بچتون باش.

خب همین مقایسه کردنا خراب میکن پسر منم اینطوره ولی پسر من وقتی مقایسه میکن میگم مامان عوضش تو فلان چ ...

ممنونم عزیزم

ان شا الله 

[QUOTE=]نه [/QUOTE] ای بابا  کلاس و این چیزا بفرستش چی بگم

میره مدرسه سرش گرم شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️