2789
عنوان

پسرم

604 بازدید | 56 پست

عصری یک کار تعمیراتی داشتیم یک آقا محترم با پسرشون اومدن پسر من هم باهاش سریع دوست شد کلی بازی کردن نقاشی کشیدن( منم یک هدیه کوچولو گذاشتم تو پاکت گفتم شاگردونه که با بابات اومدی سرکار زحمت کشیدی اینو از مامانم یاد گرفتم هر وقت کاری داشتیم بچه ای با باباش میومد بهش هدیه میداد اینو گفتم برای ایده گرفتن ربطی به تاپیکم نداشت)بعد رفتنش گفت کاش ما یک بچه داشتیم مثل این من باهاش بازی می‌کردم انشالله یک دونه بیاریم اینقدرررر دلم سوخت براش طفلکی خیلی تنهاست هرجا میره دوست داره با یکی دوست بشه بازی کنه 

نمیدونم چرا چند ساله قسمت نمیشه بچه دار شدن دوباره البته ودو سال پیش بارداری ناخواسته داشتم که اونم نموند برام 🥺

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا بزرگه 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسرتون چن سالشه؟؟ پسر منم خیلی همبازی میخواد😕

امسال میره کلاس اول اینقدر ذوق داره بره مدرسه که با کسی دوست بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بهترینا سهم قلب مهربونت

ممنونم از دعای قشنگت

همسایه هاتون بچه ندارن هم سنش؟

تازه اومدیم این خونه اما ندیدم مثلا بیان تو حیاط بازی کنن

منم پسرم مدام میگه خواهر برادر 

اما من متنفرم دیگه از بچه

خدا همین یکی رو برام نگه داره

اسم بچع دیگع میاد انگار فوش بم میدن

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
ان شاالله خدا به پسر گلت چند تا خواهر و برادر بده و حسابی لذت ببره خدا کریم هست توسل به امام رضا ک ...

مممنونم الهی هرچی خیره برای همه پیش بیاد در کنار همه دوستان برای ما هم