2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 56 پست
امسال میره کلاس اول اینقدر ذوق داره بره مدرسه که با کسی دوست بشه

پسر منم همینه، میگه تو مهمونی بچه ها که برادر و خواهر دارن از هم دفاع میکنن من تنها هستم

اصلا از مهمونی  و بازی سیر نمیشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
منم اینطوری شدم بعد مدتها باردار شدم اونم سقط شد از بس اطرافیان انرژی منفی میدادن همش میگفتن انقدر ج ...

همون دیگه تنهاییشون میشه غصه این طفلک حتی کسی تو فامیل هم نیست باهاش بازی کنه همه دورن ازمون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال میره کلاس اول اینقدر ذوق داره بره مدرسه که با کسی دوست بشه

ای جانم☺️خدا حفظش کنه، منکه الان پسرم ۵ سالشه میگم کاش پشت سر هم باردار میشدم و الان دوتایی باهم بازی میکردن منم خلاص، الان پسرم میگه کاش فرشته ها به ماهم بچه بیارن‌ من انقدر سختم میشه باز دوباره از اول شروع کنم 😕انشالله هر چی به صلاحمونه اون بشه

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪
برو دکتر.نذار تنها بمونه گناه داره.آدم یا نباید بیاره یا اگه آورد جفتشم بیاره.من تک فرزندی رو اصلا ن ...

باور کن اصلا طلسم شده هر وقت تصمیم میگیرم یک جا درگیر میشم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترمنم سه سالشه یه هفته اس هرروز میگه مامان توروخدا بریم نی نی بگیریم اون سری تو تاکسی گیر داده بود ...

ای جونم خدا حفظش کنه ❤️

منم پسرم مدام میگه خواهر برادر  اما من متنفرم دیگه از بچه خدا همین یکی رو برام نگه داره اسم ...

الهی خدا هر چی صلاحه براتون پیش بیاره❤️

یه سوال داشتم خیلی خیلی ببخشیدا بارداری ناخواسته اینکه حفاظت نشده رابطه داشته باشی یا نه حفاظت شده ...

هر دو امکان داره

منم قصدشو نداشتم ولی الان به خاطر پسرم باردارم فقط به خاطر اینکه اون تنها نباش خیلی به دوستاش که خواهر وبرادر دارن حسودی می‌کرد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل