2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 56 پست
پسر منم همینه، میگه تو مهمونی بچه ها که برادر و خواهر دارن از هم دفاع میکنن من تنها هستم اصلا از مه ...

خدا براتون حفظش کنه عاقبت بخیری و سعادتش رو ببینید❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باور کن اصلا طلسم شده هر وقت تصمیم میگیرم یک جا درگیر میشم

اصلا این انرژی منفی رو از خودت دورکن مگه قدرت کلمات رو نمیدونی ؟هر چی این جمله رو تکرار کنی مدام گرفتاری پیش میاد برات.انشاالله بزودی باردار میشی با روحیه ی عالی و قوی 🙏🙏🌹🌹

ای جانم☺️خدا حفظش کنه، منکه الان پسرم ۵ سالشه میگم کاش پشت سر هم باردار میشدم و الان دوتایی باهم باز ...

الهی بهترین ها براتون پیش بیاد ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه ب نظر من الانم ب دنیا بیاری همبازی واسه سرت نمیشه. دوسال دیگه پسرت مدل بازیاشو فکرش فرق نیکنه

نه ولی خوب خیلی تنهاست در نهایت باید یک فکری کنم

منم قصدشو نداشتم ولی الان به خاطر پسرم باردارم فقط به خاطر اینکه اون تنها نباش خیلی به دوستاش که خوا ...

خداحفظشون کنه براتون ❤️

منم قصدشو نداشتم ولی الان به خاطر پسرم باردارم فقط به خاطر اینکه اون تنها نباش خیلی به دوستاش که خوا ...

شرایط بزرگ کردنشم داری؟؟یا صرفا ب خاطر اینکه پسرت تنها نباشه؟؟

قصد بی ادبی ندارم برام سواله واقعا 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
امیدوارم خدا به هر دومون بچه ی سالم بده. تا امید نباش منم دو تا سقط داشتم 

الهی آمین ❤️

ای جانم انشالله خوش قدم‌و خوش روزی باشه براتون، خدا جفت گل پسراتو حفظ کنه 💚

فداتشم عزیزم ممنون از دعای قشنگت😘😘

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اصلا این انرژی منفی رو از خودت دورکن مگه قدرت کلمات رو نمیدونی ؟هر چی این جمله رو تکرار کنی مدام گرف ...

انشالله خداجون مهربون برام شرایط رو درست کنه❤️

خداحفظشون کنه براتون ❤️

فداتشم عزیزم ایشاالله شما هم به زودی یه خواهر یا برادر براش بیارین که دیگه تنها نباش😘

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فداتشم عزیزم ایشاالله شما هم به زودی یه خواهر یا برادر براش بیارین که دیگه تنها نباش😘

انشالله عزیزم هر چی که صلاح خداست

شرایط بزرگ کردنشم داری؟؟یا صرفا ب خاطر اینکه پسرت تنها نباشه؟؟ قصد بی ادبی ندارم برام سواله واقعا&n ...

سختی که تو همه ی زندگیا هست ولی به لطف خدا تا الان که از عهدش براومدیم ایشاالله از این به بعد هم خدا خودش کمک کن.خداروشکر شوهر خیلی خوبی دارم همین واسم کافیه همین که پدر خوبی داشته باشن